Laatste nieuws:
Recyclagepark Brasschaat vanaf 1 juli op afspraak

Recyclagepark Brasschaat vanaf 1 juli op afspraak

Het recyclagepark van Kapellen blijft toegankelijk zonder afspraak.

Wil je als Kapellenaar gebruik maken van het recyclagepark van Brasschaat? Dan moet je hiervoor vanaf 1 juli een afspraak maken.

Hoe werkt het?

Je maakt (minstens een uur op voorhand) een afspraak via igean.mijnrecyclagepark.be. Het systeem heeft even tijd nodig om jouw reservatie te synchroniseren met de slagboom ter plaatse.
Kies een beschikbaar tijdsslot. Na bevestiging ontvang je een mail met een herhaling van je reservatie. Het gereserveerde tijdsslot van 15 minuten geeft aan wanneer je op het recyclagepark moet toekomen.
Breng de bevestigingsmail – op papier of op je telefoon – en je eID mee. Wanneer je binnen het gereserveerde tijdsslot je eID in de toegangszuil steekt, opent de slagboom. Ben je te vroeg, dan zal je even moeten wachten. Ben je te laat? Dan moet je een nieuwe afspraak maken.
Je kan binnen één afspraak, maximaal drie tijdssloten per adres reserveren. Hou rekening met de tijd die je nodig hebt om je wagen opnieuw in te laden en terug naar het recyclagepark te rijden. Neem wat marge. Van zodra je het recyclagepark verlaat, komt er opnieuw een tijdsslot voor je vrij en kan je een bijkomende aanvragen.

Maak een account aan

Zo moet je bij een volgende reservatie alleen nog je e-mail en zelf gekozen paswoord ingeven. Reserveer je een tijdsslot met je account, dan kunnen alle gezinsleden die op jouw adres gedomicilieerd zijn er gebruik van maken. Het systeem aanvaardt ook hun eID.

Problemen?

Ondervind je problemen bij het aanmaken van een reservatie? Een medewerker van Igean helpt je graag verder op het nummer 03 350 08 14 (elke werkdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.45 uur).

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pxhere