Laatste nieuws:
Raad van het Dorp kan terug feesten

Raad van het Dorp kan terug feesten

Op zondag 26 juni 2022 organiseert de Raad van het Dorp opnieuw de Putse Grensfeesten. Langsheen de autovrije Ertbrandstraat en Antwerpsestraat, dwars door de drie grensdorpskernen op het grondgebied van Kapellen, Stabroek en Woensdrecht zorgen de plaatselijke middenstand, verenigingen en marktkramers opnieuw voor een gezellige happening.

Op de ‘meet’, zoals ze in Putte zeggen, de grensstreep tussen België en Nederland, zullen de Grensfeesten officieel geopend worden om 11 uur door Dirk Van Mechelen, burgemeester van Kapellen. Dofkapel uit Essen zorgt ondertussen voor de nodige muzikale omlijsting. Tot 19 uur kan je koopjes doen, rondkuieren op de rommelmarkt of genieten van kermisattracties en demonstraties door enkele verenigingen.

Raad van het Dorp kan terug feesten2

Op het podium, opgebouwd ter hoogte van de kerk op het Vincent Mercierplein, zorgt Johan Kalifa vanaf 13.45 uur voor de muzikale sfeer en ambiance. Zijn plek wordt nadien ingepalmd door Ron Van Hoof. Het Putse duo De Melando’s is om 15.15 uur present, nadien is het vanaf 16.00 uur de beurt aan Lissa Lewis. Michael Lanzo mag de Grensfeesten dit jaar muzikaal afsluiten.

Door deze manifestatie wordt de N11 vanaf de Klinkaardstraat en de Postweg die dag autovrij gemaakt.

Foto’s: MLH

MLH

Facebook123
Twitter
Follow Me
Tweet