Laatste nieuws:
PVDA Basisgroep Essen brengen Sinterklaassurprise bij Sint-Michaël en De Bijster2

PVDA Basisgroep Essen brengt Sinterklaassurprise bij Sint-Michaël en De Bijster

Maandag, 30 oktober, gingen de Basisgroepleden van PVDA Essen, André Veraart, Guy Hurts en Chris Hermus, langs bij De Bijster en Sint-Michaël.

PVDA Basisgroep Essen brengen Sinterklaassurprise bij Sint-Michaël en De Bijster

Grote waardering voor mensen in de zorg

Ze deden dit om hun grote waardering uit te spreken voor de mensen in de zorg, die zichzelf constant wegcijferen en de mensen waar ze voor zorgen op de eerste plaats stellen. Ook spraken ze over de diverse regeringen, bij wie eindelijk het een en ander begint door te dringen, midden in deze gezondheidscrisis. Namelijk dat de geweldige, gemotiveerde mensen van de zorg dringend nood hebben aan meer handen aan bed een betere verloning. De PVDA’ers van Essen en elders vinden dat dit veel sneller mag gaan en ook zullen hun parlementariërs in de diverse parlementen hiervoor blijven ijveren.

PVDA Basisgroep Essen brengen Sinterklaassurprise bij Sint-Michaël en De Bijster3

Er wordt niet goed gezorgd voor de Zorg

De geste werd zowel bij Sint-Michaël als De Bijster heel erg op prijs gesteld. “Hoe je het ook keert of wendt, met of zonder corona, de Zorg is één van die essentiële beroepsgroepen waar niet goed voor gezorgd werd”, zegt Chris Hermus. “PVDA is bij uitstek de partij die daar ook al heel wat jaren ernstig mee bezig is en gelukkig kunnen we sinds 2019 ook meespreken op parlementair niveau (Vlaams, Waals, Federaal) en hopen zo meer te kunnen betekenen. Als PVDA Essen willen we in ieder geval onze enorme waardering laten blijken en dat doen we bij deze!

PVDA Basisgroep Essen brengen Sinterklaassurprise bij Sint-Michaël en De Bijster4

Foto’s: PVDA Essen

Facebook76
Facebook
Twitter