Laatste nieuws:
Putte Kermis wordt stopgezet

Putte Kermis anders

Dit jaar is Putte Kermis iets compacter en met minder kramen. Je weet wel waarom…

Waar?

Langs de as Ertbrandstraat-Puttestraat worden dit jaar géén kramen opgesteld. De kermis wordt beperkt tot het Vincent Mercierplein (Kapellen) en Douaneplein (Stabroek). Aan de kerk staat een paardenmolen, een viskraam, een schietkraam, een ballenkraam, een lunapark en een smoutebollenkraam. Op Stabroeks grondgebied gaat het om een paardenmolen, een viskraam, een schietkraam, een ballenkraam, een lunapark en een smoutebollenkraam.

Wanneer?

De kermiskramers mogen ook elke dag van de kermisweek openen, van vrijdagavond 9 tot en met zondag 18 oktober. De openingsuren van de kermis zijn op weekdagen van na schooltijd tot 22.00 uur en op zaterdagen en zondagen van 14.00 tot 22.00 uur.

Bubble Run

Op de echte 15de editie van de Kermisloop is het wachten tot 2021, maar de organisatoren hebben wel een waardig – en coronaproof – alternatief in petto. De Kermisloop Bubble Run zet mensen in beweging én steunt het goede doel. Iedereen wordt aangespoord om tijdens de Putse kermisweek – van zaterdag 10 tot en met zondag 18 oktober – het gekende rondje van de Kermisloop één à vier keren te lopen. Wie dat doet, wordt gevraagd dat ook te delen op Facebook of Instagram via #kermisloopputtegrens. Een selfie aan de grens of elders op het parcours, een leuk berichtje, een beeld van Strava, … De organisatoren van de Kermisloop doneren € 1 per ‘post’ aan een goed doel. Via een QR-code kunnen de lopers ook zelf een donatie doen aan datzelfde doel.

Trouwens, het parcours wordt niet afgesloten of verkeersvrij gemaakt. Tijden zijn ook niet belangrijk. Loop best in je eigen (sport)bubbel. En stuur kinderen liefst niet alleen op pad.

Meer info vind je op www.kermisloop.be of op de facebookpagina.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pixabay

Facebook42
Facebook
Twitter
Visit Us