Laatste nieuws:
Putse toneelkring is terug met 'De Jubilee'

Putse toneelkring is terug met ‘De Jubilee’

Januari en februari zijn traditioneel een hoogtepunt voor de Putse Toneelkring. In 2021 en 2022 kon er omwille van Corona geen toneel gespeeld worden, zodat iedereen binnen de Toneelkring Putte-Ertbrand al geruime tijd snakt om terug op het podium te klimmen. Vanaf 14 januari 2023 wordt het Gildenhuis weer de place-to-be voor alle liefhebbers van blijspelen. De Putse Toneelkring koos voor “De Jubilee” van Marc Peeters. Hij schreef dit stuk, dat garant staat voor enkele uren schaterlachen, voor Toneelkring “De Slisseploeg” uit Schoten.

Jubilee

Op het toneel vieren Louis en Maria hun 60ste huwelijksverjaardag. Beiden wonen in bij Marc, hun zoon, die ook de beenhouwerij van vader op zoon heeft overgenomen. De kinderen, Jef met echtgenote Annick, Irma met echtgenoot Luc, en Marc, en de kleinkinderen, Britt, Patrick en Sanne hebben een plezant en lekker feest georganiseerd met cadeautjes en allerlei verrassingen en kleindochter Sanne stelde een viergangenmenu samen. Een feestelijke dag met prachtige vooruitzichten, maar loopt alles wel zoals het voorzien was? Zoals altijd zal Lieve Van Aelst, de vaste huisregisseur bij Toneelkring Putte-Ertbrand, de cast coachen. Dit jaar zorgt ze zeker dat de debutanten Sonja Leenknecht en Jelle Baart op het podium schitteren naast Joël Cobbaut, Natasja De Beukelaer, Marc Kuypers, Saroya Moes, Nathalie Pauwels, Jussi Pohl, Dirk Trio en Virginia Van Lierde.

Speelkalender

Avondvoorstellingen in het Gildenhuis, Partizanenstraat 1 te Putte-Kapellen, staan gepland op vrijdagen 20 januari en 3, 10, 17 en 24 februari 2023 en op zaterdagen 14, 21, 28 januari en 4 en 25 februari 2023 om 20 uur. Namiddagvoorstellingen staan op de zondagen 29 januari en 5 en 12 februari 2023 om 14 uur op de kalender.

Voorverkoop

Op zaterdag 3 december 2022 (8 tot 12 uur) en op maandag 5 december 2022 (20 tot 22 uur) kan je in het Gildenhuis genummerde kaarten kopen (€ 9). De telefonische verkoop start vanaf 6 december 2022 op het nummer 0477 99 36 40. Een deel van de opbrengt van deze voorstellingen wordt geschonken aan een goed doel.

Foto: © Toneelkring Putte-Ertbrand vzw

MLH

Facebook38
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken