Laatste nieuws:

Programma Ierse Avond Openluchttheater Nispen uitgebreid!

Het programma van de Ierse avond op 15 juni in het Openluchttheater Nispen is uitgebreid met niemand minder dan David Munnelly!

Paul O’Connor over David Munnelly

David zal als accordeonist na het optreden van The Shannons het publiek bij het kampvuur vermaken met een solo optreden. Paul O’Connor tekende het volgende over David op:
“David Munnelly, een boxspeler (accordeonist) noemen, is – net als Muhammad Ali een bokser noemen – waar, maar wel reductief. Natuurlijk, als iemand die opgroeide met het spelen van traditionele muziek, speelt hij Ierse dansmelodieën in de stijl van een accordeonist. Hij speelt ze met een overrompeling en een mate van meesterschap, die je van iemand mag verwachten die zo getalenteerd en toegewijd is aan de muziek als hij. Echter, vanaf jonge leeftijd, gedreven door een aangeboren muzikale nieuwsgierigheid en snel verworven vloeiendheid, begon Munnelly zijn gekozen instrument verder dan de meesten te duwen om te ontdekken wat het meer kon doen. Hoe het het hem zou kunnen helpen om meer te zeggen. Dus, nauwkeuriger uitgelegd, speelt Munnelly de accordeon in zijn volledig internationale betekenis. Hij heeft begrepen hoe het instrument in veel verschillende culturen door veel verschillende spelers wordt gespeeld. Hij heeft zijn eigen manier ontwikkeld om al die invloeden in zijn spel te verwerken, vooral in zijn bijna barokke basnoten zelf-begeleiding.”

Programma Ierse Avond Openluchttheater Nispen uitgebreid

Of Paul O’Connor hiermee David Munnelly treffend omschrijft mogen de bezoekers die avond zelf komen beoordelen. Stichting Openluchttheater Nispen hoopt hiermee in iedere geval het publiek een echte Ierse avond aan te bieden. Bij onverhoopt minder goed weer wordt het kampvuur ingewisseld voor een volledige overkapping van het theater en zal David dus daar optreden.

Wanneer: zaterdag 15 juni
Inkom: €5,- Kassa open 20 uur, Aanvang 20.30 uur
Waar: Sprengepad 2, Nispen. Navigatie: Heijbeeksestraat 2, Nispen

Facebook22
Facebook
Twitter
Visit Us