Laatste nieuws:
Prijswinnaars tentoonstelling Kruiswegkermis

Prijswinnaars tentoonstelling Kruiswegkermis

Naar jaarlijkse gewoonte vond op zondag 26 augustus en maandag 27 augustus de Kruiswegkermistentoonstelling plaats. Ook dit jaar blikken we terug op een geslaagde editie. De kunstenaars voorzagen de tentoonstelling van prachtige kunstwerken en we konden rekenen op meer dan 400 geïnteresseerde bezoekers.

De kunstenaars bekroonden onderling de mooiste werken met de prijs van de gemeente. ‘El misterio de la vida’ van Hilde De Kinder werd bekroond voor de adembenemende weergave van emotie en mysterie. Yoke Vliegen viel met ‘Arabisch volbloed in avondzon’ in de prijzen omwille van de bijzonder mooie combinatie van schilderkunst en keramiek. Ten slotte werd Magda Van den Keybus beloond voor haar mooie kleurencombinaties, tijd en geduld die ze in haar patchwork ‘Bluebird line’ heeft gestoken. Ook het publiek had een belangrijke stem. Jan Liégeois keerde na de tentoonstelling met de publieksprijs naar huis.

Heb je deze mooie kunsttentoonstelling moeten missen? Niet getreurd … de kunstwerken van de winnaars zijn nog t.e.m. 15 oktober 2018 te bewonderen in de inkomhal van het Gemeentehuis. Volgend jaar zijn we er opnieuw op 25 en 26 Augustus 2019 in GC Blommaert. Tot dan?

Meer info

Dienst cultuur – 03 690 46 26 – cultuur@wuustwezel.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook18
Facebook
Twitter
Visit Us