Laatste nieuws:
Prijswinnaars tentoonstelling Kruiswegkermis

Prijswinnaars tentoonstelling Kruiswegkermis

Naar jaarlijkse gewoonte vond op zondag 26 augustus en maandag 27 augustus de Kruiswegkermistentoonstelling plaats. Ook dit jaar blikken we terug op een geslaagde editie. De kunstenaars voorzagen de tentoonstelling van prachtige kunstwerken en we konden rekenen op meer dan 400 geïnteresseerde bezoekers.

De kunstenaars bekroonden onderling de mooiste werken met de prijs van de gemeente. ‘El misterio de la vida’ van Hilde De Kinder werd bekroond voor de adembenemende weergave van emotie en mysterie. Yoke Vliegen viel met ‘Arabisch volbloed in avondzon’ in de prijzen omwille van de bijzonder mooie combinatie van schilderkunst en keramiek. Ten slotte werd Magda Van den Keybus beloond voor haar mooie kleurencombinaties, tijd en geduld die ze in haar patchwork ‘Bluebird line’ heeft gestoken. Ook het publiek had een belangrijke stem. Jan Liégeois keerde na de tentoonstelling met de publieksprijs naar huis.

Heb je deze mooie kunsttentoonstelling moeten missen? Niet getreurd … de kunstwerken van de winnaars zijn nog t.e.m. 15 oktober 2018 te bewonderen in de inkomhal van het Gemeentehuis. Volgend jaar zijn we er opnieuw op 25 en 26 Augustus 2019 in GC Blommaert. Tot dan?

Meer info

Dienst cultuur – 03 690 46 26 – cultuur@wuustwezel.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook18
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us

Lees meer:

26/10 Eén dag tegen woninginbraken

26/10 Eén dag tegen woninginbraken

In België worden meer dan 6 inbraken geregistreerd per uur! Ontdek wat je moet doen …

Werken E19 tussen Brecht en Loenhout richting Nederland

Vanaf vrijdag 19 oktober start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met het tweede luik …

Moet je meebetalen voor de tuinafsluiting van je buur

Moet je meebetalen voor de tuinafsluiting van je buur?

Wie meer privacy in de tuin wilt, overweegt vroeg of laat een omheining om mogelijke …