Laatste nieuws:
Politie zoekt beelden van Saab met Frans kenteken

Politie zoekt beelden van Saab met Frans kenteken

Hoogerheide – Vanwege het onderzoek naar de brute beroving van een vrouw is de politie op zoek naar beelden van een Saab met Frans kenteken, waarin de daders reden.

De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de beroving op maandag 16 oktober jl. Een 71-jarige vrouw uit Hoogerheide werd op de Prins Clausstraat door twee mannen van enkele gouden armbanden beroofd. Ze reden in een lichtgrijze Saab met Franse kentekenplaten.

Beelden bewakingscamera of dashcam.
Rechercheur: “We hopen dat bewoners of bedrijven uit Hoogerheide of voorbijgangers foto’s of filmbeelden hebben op hun bewakingscamera of zogenaamde dashcam in de auto, waarop de lichtgrijze Saab is te zien. Deze beelden kunnen we in het onderzoek naar deze brute beroving heel goed gebruiken om achter de identiteit van de daders te komen. Uit het onderzoek is al naar voren gekomen dat de Saab is gesignaleerd in de Prins Clausstraat, de Huijgensstraat en de Lorentzstraat.”

Hebt u beelden van de lichtgrijze Saab met Franse kentekenplaten?
Bel dan met de politie: 0900-8844, buiten Nederland belt u +31-34 357 8844 . Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Bron: Politie.nl
Foto: Lijoo

EM

Facebook6
Facebook
Twitter
Visit Us