Laatste nieuws:
Politie stelt onderzoek in naar knallen en bedreiging met vuurwapen

Politie stelt onderzoek in naar knallen en bedreiging met vuurwapen

Bergen op Zoom – Afgelopen nacht heeft omstreeks 03.45 uur een bedreiging met een vuurwapen plaats gevonden aan de achterzijde van een woning aan de Albert Cuijpstraat. Kort daarna kwamen twee meldingen binnen van buurtbewoners die meerdere harde knallen hoorden. Er werd één huls aangetroffen, die verder onderzocht wordt.

De eerste melder gaf door dat hij in een steegje achter de Albert Cuijpstraat een man zag staan. Hij sprak de man aan, die vervolgens een vuurwapen uit zijn zak haalde en riep tegen de melder dat hij weg moest gaan. Het slachtoffer was daarna snel weggefietst. De dader had volgens hem een getint uiterlijk en een gezet postuur. Hij had donker achterover gekamd haar en een geschoren baardje.

Knallen

Terwijl de agenten onderweg waren naar deze locatie, kwamen er twee meldingen binnen dat er meerdere knallen waren gehoord in de omgeving van de Antwerpsestraatweg. Met alle beschikbare eenheden het gebied doorzocht. De dader(s) noch verdere slachtoffers werden aangetroffen. Wel vonden de dienders een huls die veilig is gesteld. De politie stelt vandaag een buurtonderzoek in en neemt contact op met de melders, van de eerste melder wordt een aangifte opgenomen.
Oproep

Heeft u iets gezien vannacht in de omgeving van de Albert Cuijpstraat / Antwerpsestraatweg van deze incidenten of heeft u andere informatie over de dader(s)? Bel dan met ons via 0900 8844 vanuit het buitenland 0031-343 57 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Bron: Politie.nl

SS

Facebook4
Facebook
Twitter
Visit Us