Laatste nieuws:
Politie klist winkeldieven in Brasschaat

Politie klist winkeldieven in Brasschaat

Op zaterdag 11 juni 2022, omstreeks 14 uur, kreeg de lokale politie Brasschaat een oproep voor winkeldieven die aan het werk waren in de Colruyt-vestiging aan de Leopoldslei. De winkeldetective had drie mannen opgemerkt die zich verdacht gedroegen. Tevens worden de drie ervan verdacht om de voorbije tien dagen een achttal diefstallen gepleegd te hebben in verschillende Colruyt-vestigingen overal in het land.

Behoorlijke buit

Bij aankomst van de patrouille van de politiezone Schoten bleek een van de mannen een farde sigaretten t.w.v. € 125 verstopt te hebben in zijn kledij. Op de parking wachtte een vierde kompaan in een geparkeerde wagen. In het voertuig werd een aanzienlijke hoeveelheid rookwaar (20 pakken roltabak en 1 farde sigaretten) aangetroffen. Tijdens een huiszoeking in regio Antwerpen, uitgevoerd door de politiezone Noord, werden nog meer rookwaar gevonden, naast verschillende stukken merkkledij en merkhandtassen, alles met prijskaartje. Tevens vond men een twintigtal nieuwe tubes tandpasta.

Goede samenwerking

Dankzij de goede samenwerking tussen de politiezones Schoten, Noord en Brasschaat konden de vier verdachten, allen twintigers, voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter.

Bron: Politie Brasschaat
Foto: Noordernieuws.be

MLH

Facebook130
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken