Laatste nieuws:
Politie Brasschaat klist 5 dealers op 8 dagen

Politie Brasschaat klist 5 dealers op 8 dagen

Afgelopen week vatte de lokale politie Brasschaat, onder meer tijdens proactieve patrouilles en een verkeersactie, verschillende dealers.Op vrijdag 7 april werd een voertuig aan de kant gezet omdat de bestuurder enkele verkeersinbreuken beging. Die bestuurder, een 24-jarige man uit Antwerpen, was erg zenuwachtig tijdens de controle en antwoordde ontwijkend op de vragen van de politiemensen. Tijdens de fouillering werden een bedrag van € 1.645 en 13 verpakkingen cocaïne gevonden. De jongeman werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Drukke driedaagse

Op 13 april werd een Nederlands voertuig gecontroleerd. De bestuurder, een 19-jarige Nederlander, kon geen samenhangend verhaal geven dat zijn aanwezigheid in Brasschaat verklaarde. De doorzoeking van het voertuig was in eerste instantie negatief, al hing er een sterke cannabisgeur in het voertuig. Met de hulp van een drugshond van de federale politie werden 216,3 gram cannabis, 42,3 gram cocaïne en € 1.040 aangetroffen. De man werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Een dag later, op 14 april werd de tussenkomst van de lokale politie Brasschaat gevraagd in een dansgelegenheid. Een bezoeker van de zaak bleek XTC op zak te hebben en te verkopen. Verder onderzoek leverde een tweede verdachte op. De voorraad XTC-pillen zaten verstopt in de bromfiets van één van de verdachten. Na de uitgevoerde huiszoekingen werden in het totaal 120 XTC-pillen aangetroffen. Beide verdachten, een 16- en 17-jarige uit Brecht, werden gearresteerd en voor de jeugdrechter gebracht.

Weer een dag later, op 15 april, bemerkte de politie tijdens een verkeersactie een Nederlands voertuig in het centrum van Brasschaat. De reisweg die gevolgd werd strookte niet met het verhaal dat de 30-jarige Nederlander gaf. Tijdens de controle van de bestuurder en het voertuig werden € 955 euro aangetroffen en 11 verpakkingen cocaïne. Ook deze man werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

MLH

Bron & foto: Lokale Politie Brasschaat

Facebook215
Twitter
Follow Me
Tweet
Zoetwater en zoutwater Aquaria - Brouwers Roosendaal