Laatste nieuws:
Planning Dreef verschuift door regenweer en vrieskou

Planning Dreef verschuift door regenweer en vrieskou

Door de regen van de afgelopen weken en de huidige vrieskou, verschuift de planning van de aannemer die bezig is met de heraanleg van Dreef. De huisaansluitingen zijn ondertussen volledig afgerond. De boomvakken zijn gemaakt en op 22 en 23 februari worden de kolken verder geplaatst.

Betonnen kantstroken
Het eerstvolgende werk is het plaatsen van de betonnen kantstroken. Dit werk is zeer gevoelig aan vriestemperaturen. Voorlopig verwachten we dat het in de week van 26 februari niet mogelijk is om de kantstroken te plaatsen. Deze werken schuiven op naar de week van 5 maart.

De kantstroken moeten één week uitharden. Het zal dan niet mogelijk zijn om op uw oprit te rijden. We vragen om de auto in een nabijgelegen straat te zetten.

Asfalteringswerken
In de week van 19 maart gebeuren de asfalteringswerken. Ook dan zal het moeilijk zijn om op uw oprit te geraken. De aannemer zal alle bewoners tijdig op de hoogte brengen over de exacte data waarop er hinder is.

De aannemer zit echter nog binnen de vooropgestelde termijn en stelt alles in het werk om de werken eind maart af te ronden, inclusief het planten van de nieuwe bomen.

Bron en foto: gemeente Essen

JV

Facebook12
Facebook
Twitter
Visit Us