Laatste nieuws:
Plaatselijk hinder door wegenwerken

Plaatselijk hinder door wegenwerken

Op maandag en dinsdag zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) nachtelijke onderhoudswerken uitvoeren op enkele locaties in Brasschaat, Wuustwezel en Sint-Job-in-‘t-Goor. Het wegdek krijgt er telkens een nieuwe laag asfalt. De werken worden ’s nachts uitgevoerd om de verkeershinder zo beperkt mogelijk te houden.Onderhoud wegdek Kapelsesteenweg en Bredabaan

Tijdens de nachten van maandag 27 en dinsdag 28 september voert AWV onderhoudswerken uit op de Kapelsesteenweg (N11) in Brasschaat. Tussen de De Caterslei en de Carolinalei krijgt het wegdek een nieuwe laag asfalt. Maandagnacht wordt de rijstrook richting Kapellen aangepakt, de tweede nacht de rijstrook richting Ekeren. Verkeer blijft in beide richtingen mogelijk over één rijstrook met behulp van tijdelijke verkeerslichten. In Wuustwezel wordt tijdens dezelfde nachten gewerkt op de Bredabaan (N1) in het gehucht Braken. Ook hier blijft verkeer in beide richtingen mogelijk door middel van tijdelijke verkeerslichten. De werken worden op beide locaties uitgevoerd tussen 20u en 06u.

Onderhoud afritten E19 Sint-Job-in-‘t-Goor

Tijdens de nachten van woensdag 29 en donderdag 30 september wordt ook het asfalt vernieuwd op de afritten van de E19 aan het complex Sint-Job-in-‘t-Goor (4). Woensdagnacht wordt de afrit Sint-Job richting Nederland afgesloten, donderdagnacht volgt de afrit Sint-Job richting Antwerpen. De afritten worden telkens afgesloten tussen 21:00 en 06:00.

Asfalteringswerken zijn steeds erg weersgevoelig. Bij regenweer kan de huidige planning nog wijzigen.

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pxhere