Laatste nieuws:
Parkitango en rolstoeldans, nu ook in Malle!

Parkitango en rolstoeldans, nu ook in Malle!

Dansprovant is een dansclub, die zich specifiek richt naar mensen met een mobiele beperking of aandoening. De club, die reeds jaren actief in Ekeren is, breidt nu haar aanbod uit in Malle met Parkitango en rolstoeldans.

Parkitango

Parkitango is Argentijnse tango voor mensen met de ziekte van Parkinson én hun partner. De danslessen worden ingericht in samenwerking met de ‘Vlaamse Parkinson Liga’. Tangodansen is een ontspannende activiteit om samen met partner en lotgenoten te doen. Het is niet alleen aangenaam, et bevordert ook een betere balans, een rechte lichaamshouding en het zet de hersenen aan het werk.

Rolstoeldansen

Rolstoeldansen is een fijne activiteit voor alle rolstoelgebruikers. Het is bewegen op muziek en in gezelschap van gelijkgestemden. Bovendien kan iedereen eraan deelnemen, ongeacht de aard van de rolstoel en de mogelijkheden. Dit kan in een manueel of een elektrisch aangedreven rolstoel, of zelfs geduwd door een begeleider. Wie begeleiding en/of verzorging nodig heeft dient zelf wel voor assistentie te zorgen.

Wanneer

Start 20 januari:
Parkitango: 14:00u – 16:00
Rolstoeldans: 19:15 – 21:00

Waar

De danslessen zijn op donderdag in Westmalle, Parochiecentrum Sint Martinus, Sint Jozeflei 27, 2390 Malle

Gratis kennismaking

De eerste les is een gratis kennismaking. De data van de lessen, de kostprijs en praktische informatie zijn te raadplegen op de website www.dansprovant.be
De danslessen zullen doorgaan met de strikte toepassing van de coronamaatregelen (CST, dansen met mondmaskers, maximaal zes personen aan een tafel).

Voor meer info en inschrijvingen: Jef Boudewijns, 0475 96 57 97

Foto: Dansprovant vzw

Facebook37
Twitter
Follow Me
Tweet