Laatste nieuws:
Parkies kleuren Kapelse zomer

Parkies kleuren Kapelse zomer

Op de donderdagavonden kan je tijdens de zomermaanden in Kapellen opnieuw terecht voor de gratis Parkiesconcerten in het gemeentepark.

Tussen 7 juli tot 18 augustus 2022 wordt het podium – na een jaartje onderbreking – weer opgebouwd. Sfeer en ambiance gegarandeerd.

Parkies kleuren Kapelse zomer
Sandra Kim
Sandra Kim opent reeks Parkies

Sandra Kim opent op donderdag 7 juli 2022 de reeks Parkies op de grote weide in het park. Eén week later, op donderdag 14 juli 2022, is het de beurt aan Zornik-frontman Koen Buyse, één van de opvallende artiesten in het voorbije seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ (VTM). De sympathieke, Nederlandse topper Gers Pardoel staat op de nationale feestdag, donderdag 21 juli 2022, op het Parkies-podium. Met live muzikanten brengt hij zeker zijn hits ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Bagagedrager’, ‘Louise’ en ‘Zo Bijzonder’. OLIVIA (OT), die een paar jaar geleden nog MNM Rising Star werd en samen met Regi en Jake Reese twee jaar geleden de Zomerhit-trofee binnenhaalde met ‘Kom Wat Dichterbij’, geeft op donderdag 28 juli 2022 met haar muzikanten een knallend optreden. De grootse hits uit 30 jaar Parkies worden op donderdag 4 augustus 2022 vertolkt door de allround Parkies Band van Hervé Martens, zanger Steph Gustav (Stef Caers) en zangeressen Sofie (Trinity) en Sandrine.

Parkies kleuren Kapelse zomer
Olivia
Verrassingsgast

Het gezelschap wordt nog aangevuld met één verrassingsgast. Donderdag 11 augustus 2022 wordt de avond van de tributeband ABBA4U, die met hun versies van ABBA-hits zorgen voor een nostalgische avond. Afsluiten gebeurt in stijl, want op donderdag 18 augustus 2022 is het de beurt aan Cookies And Cream, de band die met een gezonde mix van eigen werk en covers perfect weet hoe ze het publiek moet bespelen.
Op elke concertavond kan je terecht in het gemeentepark vanaf 19 uur voor een hapje en een drankje. Na de concerten kan je nog even nagenieten onder de sterrenhemel, maar om 23 uur wordt de concertweide afgesloten. De toegang tot het evenement is volledig gratis. Meer info op www.parkies.be

Foto’s: © Parkies

MLH

Facebook13
Twitter
Follow Me
Tweet