Laatste nieuws:
Panelgesprek verenigingsleven tijdens en na de lockdown

Panelgesprek: verenigingsleven tijdens en na de lockdown

Op vrijdag 4 december zendt de gemeente Essen een panelgesprek uit met vertegenwoordigers van de lokale cultuur-, sport- en jeugdsector waarin we de uitdagingen en moeilijkheden bespreken voor verenigingen.

Hoe pakken verenigingen in Essen de heropstart aan? Hoe voorzie je alternatieven tijdens een lockdown? Wat als je te maken krijgt met ledenverlies? Hoe ga je om met sponsorverlies?

De panelleden gaan in gesprek over deze onderwerpen maar willen ook jouw input. Verenigingen, leden van verenigingen en bezorgde Essenaren kunnen hun goed afgelijnde vraag over het thema ‘verenigingsleven tijdens en na de lockdown’ stellen aan onze deskundigen. Je kan je vraag indienen tot maandag 30 november, 18.00 uur.

We leggen de belangrijkste vragen graag voor aan enkele plaatselijke deskundigen en filmen het panelgesprek. Moderator Stan Els (secretaris bij VVV Toerisme Essen) gaat het gesprek aan met Jessie Broos (KLJ Nationaal), Guy Maas (voorzitter Essense sportraad) en Quinten Van Loon (Koor Accent Essen).

Je vindt de uitzending vanaf vrijdag 4 december terug op onze sociale media en de website van de gemeente Essen.

Stel je vraag hier!

Bron en afbeelding: gemeente Essen

Facebook5
Facebook
Twitter