Laatste nieuws:
Padel komt naar het sportpark

Padel komt naar het sportpark

De gemeente zocht en vond een uitbater voor twee padelvelden in sportpark Hemelrijk. De velden komen er vermoedelijk in het najaar van 2022. Investeerder Anjus BV plaatst binnenkort twee padelvelden in het sportpark. Een veld vastleggen doe je via een online reservatiesysteem en het materiaal kan je ontlenen bij de caferaria van de sporthal.

Alles erop en eraan

De velden krijgen een groene (in de plaats van de gekende blauwe) ondergrond zodat het mooi opgaat in het park. De LED-verlichting brandt tot 22.15 uur zodat het padellen tijdig stopt. En omdat de velden buiten liggen, zal een onderhoudsteam alles netjes houden. Extra beplanting tussen de parking en de padelbanen houden licht en geluid tegen. Op dit ogenblik loopt de procedure van de omgevingsvergunning. Als de procedure vlot verloopt, kan er dit najaar gespeeld worden.

Tennisfun en Ter Eiken

Je kon al een tijdje padel spelen in Essen. Bij Tennisfun in de Grensstraat is er één padelveld. Je reserveert het online via www.tennisfun.be. Om het materiaal hoef je je geen zorgen te maken, dat ligt voor je klaar en is bij de prijs inbegrepen. Sinds half april kan je padel spelen in Ter Eiken Essen (het voormalige T&T aan de Huybergsebaan). Je kan je uitleven op maar liefst 6 padelvelden! De huur van het materiaal is hier niet bij de prijs inbegrepen. Alle info op www.tereiken.be/essen.

Bron: Gemeente Essen
Foto: PxHere