Laatste nieuws:
Dader gevat bij inbraak voertuig

Opstarten BINs bewijst effectiviteit

Gisteren, 29 juni, werden om 11.44 de diverse BINs in Kalmthout en Essen-Heikant opgestart, met geweldig resultaat. De politie stuurde een dankbericht naar al deze BINs, omdat er goed gehoor werd gegeven aan de oproep.

Dankwoord van de politie

Op bovenvermelde datum en uur werd jullie BIN opgestart inzake de verdwijning van een dame in de Bakkersdreef te Kalmthout. De dame zou volgens de melder reeds de vorige avond de woning hebben verlaten. Aangezien onze ploegen de dame niet onmiddellijk konden vinden, werden jullie BINs opgestart met de vraag om mee uit te kijken naar de dame. Via één van de BIN-leden kregen wij rond de middag een melding dat er een dame werd opgemerkt ter hoogte van de Heidestatiestraat te Kalmthout, die voldeed aan de beschrijving van de vermiste dame.

In goede gezondheid teruggevonden

Toen onze ploegen ter plaatse kwamen, kon betrokkene niet meer aangetroffen worden in de Heidestatiestraat. Enkele minuten later kregen we nog een melding dat de dame was opgemerkt op de Kapellensteenweg te Kalmthout. Hier werd de dame gezond en wel aangetroffen. De nodige diensten werden in kennis gesteld om zich te ontfermen over de dame. Wij willen jullie ten zeerste bedanken om mee uit te kijken naar de dame. Dankzij jullie werd de dame in goede gezondheid teruggevonden!

Bron: BIN Essen-Heikant
Foto: Noordernieuws.be