Laatste nieuws:
Openluchttheater Nispen presenteert De betoverde Elfenprinses en Sooz!

Openluchttheater Nispen presenteert: De betoverde Elfenprinses en Sooz!

De laatste zaterdag van de zomervakantie feestelijk afsluiten; dat kan in het Openluchttheater Nispen!

Met deze keer De betoverde Elfenprinses, een kindervoorstelling:
Mirabelladonna de Elfenprinses zit opgesloten in het poppenkasteel. De poppenkastheks heeft haar betoverd met een appeltje. Gelukkig komt Philippio, een rondreizend muzikant en verhalenverteller langs. Wat nu als de poppenkastheks ook Philippio een appeltje aanbiedt? Zonder de hulp van de kinderen loopt dit vast niet goed af!
Een ontwapenende voorstelling met Vlaams doedelzak- en mondharpspel, mooie poppen, een levensgrote trol en als afsluiting een vreugdedansje met de Elfenprinses.

Kassa open 14:00
Aanvang 14:30
Entree €4,-

En ‘s avonds gaan bij de Sooz oude tijden herleven met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80!
Het idee van de Sooz is ontstaan door de vele opmerkingen tijdens het her en der draaien van de Dj’s op feestjes, dat je in Roosendaal nergens echt lekker op ouwe muziek kunt swingen. Eric van Deelen (Combi-Soos) heeft het initiatief genomen om drie “oude” collega’s op te snorren om een feestje te bouwen. Peter van den Broek (Combi-Soos), Mart Musters (HDC 2000) en George Fassaert (People-Relax) zijn in hun Soos archieven gedoken. De oude rock classics, pop, Punk, Raggae en de disco toppers gaan weer gedraaid worden. Alle oud idolen zorgen als vanouds voor één groot swingend feest. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de muzieksfeer van toen.
Voor deze Open Air Sooz in het Openluchttheater zal Louis van Pul (Mr. People Relax himself) uit Nispen als gastDJ zijn opwachting maken. May the good times Roll!

Toegang gratis en de bar is geopend vanaf 20:00 en vanaf 21:00 is het SOOZ tijd!!!

LW

Facebook7
Facebook
Twitter
Visit Us