Laatste nieuws:
Openluchtfilm in het park van Kapellen

Openluchtfilm in het park van Kapellen

Naar aanleiding van de Nacht van de Duisternis op zaterdag 8 oktober, is het opnieuw filmtijd in het gemeentepark van Kapellen. Tijdens de Nacht van de Duisternis, staat de impact van de mens op de natuur en zijn leefomgeving centraal. Daarom worden in openlucht twee films, die de natuur prachtig in beeld brengen, vertoond.

In de namiddag om 16 uur staat ‘Wall-E’ op het programma: een film over een zelfbewust robotje dat afval samenperst op een door alles en iedereen verlaten planeet aarde. Om 20 uur wordt de natuurdocumentaire ‘A Life on our planet’ vertoont. Daarin blikt bioloog en tv-maker David Attenborough terug op zijn leven.

Wie komt kijken kan zijn eigen stoel (luchtmatras, deken, sofa, zitzak, boomstronkje,…) meebrengen, ofwel reserveer je een zitje bij je ticket. Behalve goeie films worden ook popcorn en drankjes voorzien tegen democratische prijzen. Tickets voor de vertoning van ‘Wall-E’ en ‘A Life on our planet’ kan je bestellen via www.filminhetpark.be. Die kosten € 5 (zonder zitje), of € 8 met klapstoeltje inbegrepen.

Foto: Pixabay

MLH

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken