Laatste nieuws:
Openingsfeest vernieuwd dorpsplein Oostmalle

Openingsfeest vernieuwd dorpsplein Oostmalle

Twee maanden vroeger dan gepland is de heraanleg van de Hoogstraatsebaan/Dorpsplaats en de dorpspleinen in Oostmalle helemaal klaar. En dat gaan we vieren, met een openingsfeest op zondag 12 mei! Iedereen is van harte welkom!

De werken aan de doortocht hebben letterlijk heel wat voeten in de aarde gehad. Maar dat het resultaat gezien mag worden, daar is iedereen het over eens. En omdat de realisatie van zo’n groot project vraagt om een officiële inhuldiging, organiseert het gemeentebestuur op zondag 12 mei een openingsfeest op het vernieuwde dorpsplein in Oostmalle. Dit is voor het gemeentebestuur meteen ook de ideale gelegenheid om de Mallenaren te bedanken voor hun geduld en begrip tijdens de duur van de werken.

Zet dus zondag 12 mei alvast in je agenda, want tussen 14.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom om mee te komen klinken op een opgefrist, vernieuwd en hip dorpscentrum in Oostmalle. Naast een hapje en een drankje kan je genieten van animatie voor jong en oud, met onder meer een springkasteel, kindergrime en een straatartiest.

Bezoek ook zeker het standje van het gemeentebestuur. Je krijgt er niet alleen info over gemeentelijke dienstverlening en activiteiten, maar kan er ook een draai geven aan het prijzenrad en kans maken op een mooie prijs. Iedereen welkom.

Praktisch:

wanneer: zondag 12 mei van 14.00 tot 17.00 uur
waar: dorpsplein Oostmalle
tip: kom indien mogelijk te voet of met de fiets naar het openingsfeest, want het dorpsplein is volledig autovrij op 12 mei!

Bron: gemeente Malle.
Foto: Google Maps

Facebook18
Facebook
Twitter
Visit Us