Laatste nieuws:
Retap Store - hervulbare kraanwater waterflessen, voor thuis en onderweg. Voor particulieren en bedrijven.
Opening exclusieve kinderkledingzaak Bambino

Opening exclusieve kinderkledingzaak Bambino

Dinsdag 14 februari opende kinderkledingzaak Bambino haar deuren aan Dreef 2. Een mooie, zeer centraal gelegen locatie met voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. Er worden exclusieve merken gevoerd, zoals Armani, Philipp Plein, maar ook Levi’s, Billieblush, Tommy Hilfiger en Boss.

Bambino

Laatste modetrends

Zaakvoerders Abdel Hakim en Elise van de Aarssen hebben een zeer ruime ervaring in het voeren van handelsondernemingen. “We besloten een kinderzaak met exclusieve kleding te openen, omdat we zelf voor ons zoontje Amin naar zaken in Schoten, Brasschaat en zelfs Rotterdam moesten gaan om wat te kopen.” legt Abdel uit.
Door hun brede kijk op de markt, weet het koppel precies wat er speelt. “We oriënteren ons permanent en houden zo zicht op wat gewild is en wat de laatste modetrends zijn.” vertelt Elise. Abdel en Elise gaan ook een webshop openen, zodat mensen van buiten Essen aankopen kunnen doen, zonder daarvoor te hoeven reizen.

Uitgebreide keus aan cadeaus

Buiten mooie kinderkleding, is er ook een uitgebreide keus aan cadeaus. “Als iemand op kraamvisite gaat of naar een verjaardag, hoeven ze niet verder te zoeken. Ook daarvoor kunnen ze bij Bambino terecht.” Natuurlijk behoort zwemkleding tot het assortiment en binnenkort wordt daar kinderondergoed aan toegevoegd.
Bij de feestelijke opening zullen alle bezoekers verwelkomd worden met een heerlijke fruitcocktail.

Kinderkleding Bambino - Gastheer Amin heet u van harte welkom!
Gastheer Amin heet u van harte welkom!

Winactie

“We houden het niet alleen bij de verkoop van kleding,” vertelt Abdel, “er zijn al ideeën om één keer per jaar een evenement voor kinderen te organiseren.” Maar dat is niet alles. “Hou onze facebookpagina in de gaten. In de loop van februari komt er een winactie met echt heel interessante prijzen!”

LW

Facebook17
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us
Deel dit bericht
RSS