Laatste nieuws:
Openbare verkoop van materialen

Openbare verkoop van materialen

Het lokaal bestuur verkoopt een partij afgedankte materialen en gevonden voorwerpen. De verkoop gebeurt bij opbod en vindt plaats op zaterdag 17 oktober vanaf 10:00 in het gemeentemagazijn aan de Slijkstraat 5.

Vijftig fietsen en zes auto’s

Het gaat onder meer over vijftig fietsen en zes achtergelaten auto’s (Audi A3 en A4, BMW 525, Chrysler Serbring, Ford Mondeo en Peugeot 307, allemaal zonder sleutels en papieren). Verder zijn er zeventig arduinen tegels, vier bureaus en ijzeren opbergkasten. We verkopen gebruikte podiumdelen en oude vrachtwagenbanden. Er is een oude trampoline, een hoogspringset en een glijbaan. Tenslotte bieden we ook een transportkar op rupsbanden, een openschalengrijper, een transportrek en een gesloten aanhangwagen te koop aan.

Afrekenen en meenemen

De materialen worden verkocht in de staat waarin zij zich bevinden. Een half uur voor de verkoop begint, kan je alles komen bekijken en keuren. Je kan alleen een bod uitbrengen als je aanwezig bent. Je moet de koopsom ter plaatse betalen en de aangekochte materialen meteen meenemen. Tijdens de verkoop hou je voldoende afstand en draag je een mondmasker.

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook37
Facebook
Twitter