Laatste nieuws:
Openbare verkoop van materialen-

Openbare verkoop van materialen

Het lokaal bestuur verkoopt een partij afgedankte materialen en gevonden voorwerpen. De verkoop gebeurt bij opbod en vindt plaats op zaterdag 26 maart vanaf 10:00 in het gemeentemagazijn aan de Slijkstraat 5.

50 fietsen en 3 auto’s

Het gaat onder meer over 50 fietsen en 3 achtergelaten auto’s (Fiat Croma, Mercedes C200 en Renault Espace). Verder zijn er 2 scooters, een aanhangwagen, 2 bureaus en diverse kasten. We verkopen een wc-wagen en een 2 wieltrekker. Tenslotte bieden een oude piano, een go cart en een terrasverwarmer te koop aan.

Afrekenen en meenemen

De materialen worden verkocht in de staat waarin zij zich bevinden. Een half uur voor de verkoop begint, kan je alles komen bekijken en keuren. Je kan alleen een bod uitbrengen als je aanwezig bent. Je moet de koopsom ter plaatse betalen en de aangekochte materialen meteen meenemen. Tijdens de verkoop hou je voldoende afstand en draag je een mondmasker.

35 loten hout

Dezelfde dag worden er om 13:00 35 loten hout verkocht in het containerpark. Ook hier kan je het materiaal een half uur op voorhand komen bekijken. Je kan maximaal 3 loten kopen. Na de aankoop heb je nog tot 16 april de tijd om het hout op te halen tijdens de openingsuren van het containerpark.

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook19
Twitter
Follow Me
Tweet