Laatste nieuws:
Open Werven Dag News City, het mediagebouw van Vlaanderen

Open Werven Dag: News City, hét mediagebouw van Vlaanderen

Zondag 19 mei, Open Werven Dag.

Op het oude Kievitplein, recent omgedoopt tot Mediaplein, dichtbij het Centraal Station in Antwerpen, bouwt BESIX het nieuwe hoofdkwartier van De Persgroep. In het najaar van 2019 wordt het de nieuwe thuis van News City waar alle redacties van verschillende media van MEDIALAAN – de Persgroep Publishing verzamelen: HLN, De Morgen, Dag Allemaal, Humo, maar ook VTM Nieuws ea. Op het gelijkvloers komt een openbare brasserie.

Animatie en activiteitenDemo’s
Begeleide rondleiding
Opengesteld door
BESIX

Bezienswaardigheid

Ontdek het nieuwe hoofdkantoor van De Persgroep via een begeleide rondleiding. Het werfteam geeft je meer uitleg over de afwerkingsfase van het gebouw, maar ook wat er zich achter bevindt. Op je tocht loop je langs de nieuwe kantoorruimtes, de openbare brasserie en de nieuwsredacties. Afsluiten doe je met een spectaculair zicht op Antwerpen vanop het dakterras. Niet voor doetjes!

Niet te missen

Je komt er te weten waarom dit gebouw een hoogstandje is voor BESIX op gebied van vormgeving, afwerking, ligging en planning. Bewonder de 9 meter hoge glanzende buitenkolommen die de façade dragen van het gelijkvloers tot de 3e verdieping. We tonen je hoe de bouw amper 19 maanden duurde, en dat in midden in een drukke stad. Om elke hoek wacht een verrassing! Tot slot teleporteren we je naar andere prestigieuze BESIX-projecten via een VR-bril, zoals het Grand Egyptian Museum in Caïro. Tot dan!

Opgelet

Ondergrondse betaalparking met inrit via Van Immerseelstraat

Inschrijvingsprocedure

Schrijf je hier in voor een begeleide rondleiding op de werf van het nieuwe kantoor voor De Persgroep. Zonder geldige inschrijving kan je niet deelnemen aan de rondleidingen. We laten je per mail weten of jouw inschrijving gelukt is en wanneer je welkom bent!

Praktische info

Lange Kievitstraat 70, 2018 Antwerpen
Ingang op het Mediaplein (ook wel Kievitplein) ter hoogte van het Lindner Hotel & City Lounge

Vooraf inschrijven is verplicht

Aangepast schoeisel

Grote hoogtes

Bron: Openwervendag.be
Foto: Pixabay

Facebook18
Facebook
Twitter
Visit Us