Laatste nieuws:
Open tentendag Bloemencorso Loenhout

Open tentendag Bloemencorso Loenhout

Altijd al willen weten hoe een corsowagen met tienduizenden bloemen gebouwd wordt? En wat er eigenlijk onder al die duizenden dahlia’s zit? Dan zit je zondag 26 augustus goed met de open tentendag.

Waag zondagmiddag een blik achter de schermen en ontdek wat er allemaal komt kijken voor het bouwen van een praalwagen voor de grootste bloemencorso van het land: Bloemencorso Loenhout.

Bezoek zondag 26 augustus één van de deelnemende tenten

Tussen 13.30u en 16.30u kan je terecht in één van onderstaande bouwtenten en staan wagenbouwers klaar om je alles te vertellen over de bloemencorso en het bouwen van de wagens. Iedereen is van harte welkom in één van de volgende zes tenten:
Buurtschap Westhoek (hoek Wuustwezelseweg, Oud-Dorpsstraat en Kruisdreef),
Buurtschap Noordhoek (Heikenweg 76),
Buurtschap KLJ (Tegenover Wuustwezelseweg 52),
Buurtschap Zuidhoek (St-­‐Lenaartseweg 107)
Buurtschap BTM (Dorensweg)
Buurtschap Oosteneind (einde Bloemenlaan)

Fietshappening De Schakel passeert de bouwtenten

Deelnemers aan de fietshappening De Schakel krijgen op 26 augustus een ideale kans om de opbouw van de corsowagens van dichtbij te bekijken. De Schakel heeft ervoor gezorgd dat deelnemers tijdens hun doortocht in Loenhout de bouwtenten passeren. Fietsers kunnen in elk buurtschap stoppen en tijdens een bezoek aan de bouwtent de benen even strekken en een kijkje nemen achter de schermen.

Meer info
www.bloemencorsoloenhout.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook21
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us