Laatste nieuws:
Open deur bij Spelotheek De Schatkamer

Open deur bij Spelotheek De Schatkamer

Spelotheek De Schatkamer is een uitleendienst voor speelgoed. Zoals je bij de bibliotheek boeken ontleent, kan je bij de spelotheek terecht voor gezelschapsspellen, puzzels, fantasie- en bouwspeelgoed en al wat je nodig hebt om buiten te spelen.

Binnenkort bestaat de spelotheek een jaar. Om dat te vieren, houden ze op 26 augustus open deur. Wil je lid worden? Of wil je gewoon eens komen kijken naar het nieuwe assortiment buitenspeelgoed? Dan ben je welkom tussen 11 en 14 uur. De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op het springkasteel, in de zandbak of op de schommel.

En ondertussen geniet je van een gezellige picknick in de tuin. Je kan picknick bestellen (8 euro per volwassene en 5 euro per kind) of zelf meebrengen. Voor borden, bekers, bestek en een dekentje zorg je zelf. Water, koffie en thee kan je zo krijgen. Andere dranken zijn er ook, tegen een zacht prijsje. Picknick bestellen kan via spelotheekdeschatkamer@gmail.com, vóór 24 augustus. Let op: bij slecht weer wordt de picknick uitgesteld. Dat kan je volgen op Facebook.

INFO: www.facebook.com/spelotheekDeSchatkamer, spelotheekdeschatkamer@gmail.com, 0478 24 99 54

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook4
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us