Laatste nieuws:
op-zoek-naar-personeel-jobbeurs-biedt-oplossing

Op zoek naar personeel? Jobbeurs biedt oplossing

Op dinsdag 25 april 2017 organiseert het gemeentebestuur, samen met VDAB en de gemeentebesturen van Kalmthout en Wuustwezel, opnieuw een regionale jobbeurs in de Heuvelhal van Essen. We roepen bedrijven op om aanwezig te zijn en zo nieuwe werkkrachten te vinden.

700 tot 1.000 bezoekers
Het is al de zesde keer dat het gemeentebestuur van Essen mee de organisatie van de jobbeurs draagt. Het aantal bezoekers ligt tussen de 700 en 1.000. Elk jaar vindt de beurs in een andere gemeente plaats. Nu is Essen dus terug aan de beurt.

Gecombineerd met Transitdag
Nieuw dit jaar is de combinatie van de jobbeurs met de transitdagen. Dat zijn schoolverlatersdagen waarbij leerlingen uit het laatste jaar kennis maken met alles wat komt kijken bij de start van een loopbaan. De transitdagen komen dus voor het eerst op dezelfde dag als de jobbeurs naar Essen. Scholen uit de hele provincie krijgen op die manier de gelegenheid om, naast het theoretische gedeelte dat aan bod komt op de transitdagen, deze theorie ook om te zetten naar de praktijk door een bezoek aan de jobbeurs. Wie weet slaagt jouw bedrijf er wel in om die enthousiaste schoolverlaters binnen te halen!

Deelname is gratis
Heeft je bedrijf één of meerdere vacatures? Staat je bedrijf open voor divers talent? Neem dan gratis deel aan de jobbeurs. De beurs vindt plaats op dinsdag 25 april 2017 van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer info?
ann.francken@essen.be – 03 670 01 56

Bron en foto: gemeente Essen

JH

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us