Second online sculpture symposium topic Social Hope - Winner Shuya Meng - Noordernieuws.be
'Touch' van Shuya Meng, China kreeg de eerste prijs

Online sculpture symposium ‘Social Hope’ groot succes!

Het tweede online sculpture symposium met topic ‘Social Hope’ was een groot succes met inschrijvingen uit 34 landen en 70 inzendingen.

Online sculpture symposium 'Social Hope' groot succes!
Deelnemers sculptures for Peace symposium

De internationale jury bestaande uit Lele Treb (Argentinië), Florence Hoffmann (Luxemburg), Bettino Francini (Italië), Yang Liu (China)) en Jorg Van Daele koos het werk van Shuya Meng uit China voor de eerste prijs, met het werk ‘Touch’ gemaakt uit doorzichtig plakband en ijzer. ( zie bijlage) De tweede prijs was voor An Tran uit Vietnam, met het werk ‘The Box’ uit metaal. De derde prijs ging naar Alexey Sorokin uit Wit-Rusland met ‘Arrival of Spring’ uit marmer.

De publieksprijs was voor Sunil Kumawat, Indië met ‘Expected to Gather’ uit klei. De tweede prijs was voor Olka Art Collective uit Canada, met ‘Facing the World’ uit hars en acryl verf.

Het eerste ‘live sculpture for Peace symposium’ van de New jorg Gallery is gewonnen door Selene Frosini (Italië ) met het werk ‘Through the Darkness’ vervaardigd uit zwart marmer en dit weekend nog te bezichtigen in de New Jorg Gallery te Kalmthout.

Foto’s: Jorg Van Daele

JD

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook
Facebook
Twitter