Laatste nieuws:
Onderneming van het Jaar Aertssen Group komt naar Kalmthout

Onderneming van het Jaar Aertssen Group komt naar Kalmthout

Donderdag 13 oktober nodigt Open Vld Kalmthout Onderneming van het Jaar Aertssen Group uit voor een keynote ‘succesvol ondernemen’ in het Strijboshof. Iedereen is welkom, inkom is gratis en je krijgt er een consumptie bovenop.

Aertssen Group uit Stabroek werd onlangs verkozen tot Onderneming van het Jaar. Het bedrijf groeide uit van een eenmansbedrijf tot een multidisciplinaire, internationaal actieve speler. Het familiebedrijf komt naar buurgemeente Kalmthout om in het Strijboshof te vertellen over deze steile opgang.

Kalmthouts Starter van het Jaar

Kalmthouts Starter van het Jaar, Sofie Verhoeven, zaakvoerder van Ferme Fie, zal de avond aftrappen met haar authentiek lokaal verhaal. Ferme Fie organiseert verjaardagsfeestjes, boerderijdagen en -kampen in Hoeve Brughmans.

Onderneming van het Jaar Aertssen Group komt naar Kalmthout2

Veel ruimte voor vragen

De avond begint om 20:00 en er zal ook veel ruimte zijn voor vragen. In deze uitdagende tijden met hoge energieprijzen is de visie van rasondernemers als Aertssen misschien wel interessant. Aertssen is ook steevast op zoek naar nieuw personeel. Heb je interesse om te werken in die branche? Dan is dit je kans om te praten met de zaakvoerders.
Meer info: https://www.facebook.com/events/613174086980714

Bron en foto: Open Vld Kalmthout

Facebook28
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken