Laatste nieuws:
Oldtimers rijden opnieuw uit

Oldtimers rijden opnieuw uit

Op zondag 22 mei wordt de tiende Wuustwezelse oldtimermeeting gehouden op en rond het kerkplein van Gooreind. Voor deze jubileumeditie vallen de organisatoren terug op het beproefde recept.

De deelnemers verzamelen vanaf 9 uur voor een ontbijt. Ondertussen kan je hun rollend erfgoed bewonderen in de Theo Verellenlaan. Daarna rijden de oldtimers vanaf 10 uur onder de startboog en beginnen ze aan een rondrit van ongeveer 70 km.

Animatie op Kerkplein

Tegen 14 uur worden de meeste deelnemers weer terugverwacht, want dan begint er een live optreden van Coverband Midlife. Om 15 uur komt sfeermaker Sam Gooris het publiek entertainen. Knallers als Laat het gras maar groeien, Marijke en Basket Sloefkes kunnen door iedereen meegezongen worden. Als afsluiter zal Concordia Gooreind hedendaagse tot lichte popmuziek brengen. Verder is er een mini-kermis en een stand met drank, snacks en ijsjes.

Hinder

De Theo Verellenlaan en omliggende straten worden op 22 mei afgesloten en gebruikt om de oude auto’s een plaats te geven. Er kunnen tot 250 oldtimers inschrijven.

Meer info: www.wwom.be

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook40
Twitter
Follow Me
Tweet