Laatste nieuws:
Retap Store - hervulbare kraanwater waterflessen, voor thuis en onderweg. Voor particulieren en bedrijven.
Normale dienstverlening dienstencentrum hervat op 16 oktober E

Normale dienstverlening dienstencentrum hervat op 16 oktober

In januari 2017 ging het Lokaal Dienstencentrum (LDC) ’t Gasthuis in de Nollekensstraat tegen de grond. Tien maanden later staat er een gloednieuw gebouw, klaar om in gebruik te worden genomen. Tijdens de werken werden de diensten van het LDC verspreid over andere locaties en was het aanbod iets kleiner maar nu zijn we helemaal terug. Harder, beter, sneller en sterker!

Een weekje gesloten
Tot 13 oktober is het LDC gesloten. De medewerkers verhuizen dan hun hebben en houden van de huidige locatie naar de moderne nieuwbouw. De laatste stopcontacten, lampen en meubelstukken worden eveneens in orde gebracht.

Opening op 16 oktober
Vanaf 16 oktober draait het dienstencentrum terug op volle toeren. Of dat proberen we toch. Ongetwijfeld zullen er in het begin kinderziektes zijn. Daarom wachten we liever met een grote opendeurdag tot het voorjaar van 2018. Dan is er een nieuw seizoen met frisse ideeën en willen we zo veel mogelijk nieuwe bezoekers warm maken voor ons aanbod.

Uitgebreid aanbod
Wat mag dat aanbod dan zijn? Je kan vijf keer per week aan zeer democratische prijzen ’s middags warm eten. Het dienstencentrum is de uitvalsbasis van de Handicar. We organiseren allerlei vormingen, workshops, optredens, uitstappen en nog veel meer. Wil je het echt weten? Kom dan gewoon langs en wij leggen je alles uit aan ons gloednieuwe onthaal.

Bron en foto: gemeente Essen

JH

Facebook
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us
Deel dit bericht
RSS