Laatste nieuws:
Noordernieuws.be wenst jullie fijne Feesten en een geweldig 2018!

Noordernieuws.be wenst jullie fijne Feesten en een geweldig 2018!

21 december, het begin van de winter en meteen ook de kortste dag van het jaar. Na vandaag gaan de dagen weer lengen en in januari zullen we dat al merken. Maar zover is het nog niet. De Feesten staan voor de deur, een tijd van warmte en gezelligheid, overpeinzingen en misschien zelfs goede voornemens. Het is ook een tijd van drukte, organiseren, voorbereiden en boodschappen doen. Dat geldt voor u en natuurlijk ook voor de redactie. Daarom zullen de vaste rubrieken De bijzondere hobby van… en de nieuwe serie Trots op mijn beroep, even stil liggen.

In deze tijd van genieten en gezelligheid gaan we vaak op bezoek, de ene helft van België zit bij wijze van spreken bij de andere helft. Dat maakt het ook een ideale tijd voor inbrekers. Zorg dus dat uw woning goed verlicht is en geef de schijn dat u thuis bent, zodat de feestdagen ook feestelijk blijven!

Geniet met iedereen die u lief is, voel het geluk van het kostbare bezit van vrienden en familie. Maar wees niet blind voor anderen om u heen, die misschien niet zo rijk zijn. Eenzaamheid kan vele redenen hebben: verlegenheid, financieel, angst, … Maar ook eenzame mensen snakken naar een warm gebaar en wat aandacht. Veel mensen moesten een geliefd persoon verliezen, in deze tijd zullen ze dat extra voelen. Nu is dan ook het ultieme moment om te tonen dat u betrokken bent bij uw medemens. Het lijkt een klein gebaar, maar heeft zo’n grote betekenis en kan veel troost geven.

De redactie van Noordernieuws.be heft daarom het glas op gezondheid, geluk en al het goede voor 2018 voor iedereen!
Santé!

Facebook47
Facebook
Twitter
Visit Us