Laatste nieuws:
Nispen Blues presenteert Jean Paul Rena

Nispen Blues presenteert: Jean Paul Rena

Jean Paul Rena, opgegroeid in een muzikale kunstenaars familie, is een blues- en gitaarverslaafde zolang hij zich kan herinneren. Opgegroeid in een sfeer van zwarte Afrikaanse en Amerikaanse rootsmuziek vond hij Blues de meest natuurlijke manier om dit pad in zijn muzikale carrière te volgen. Al zijn helden waren (zijn) goede gitaristen, Jimi Hendrix, Muddy Waters, Albert King, B.B. King, Eric Clapton en Stevie Ray Vaughan.

Na een ontmoeting met Stevie Ray Vaughan besloot hij uiteindelijk zijn eigen materiaal te schrijven en werd frontman van zijn eigen drie-mans formaties; Red Shoes, The Bluesscatters en Terrawheel waarmee hij in totaal vier cd´s uitbracht.

De muziek van Jean Paul Rena is herkenbaar als een emotionele mix van Blues, Roots-Music & Rock & Roll. Hij perst de muziek uit zijn gitaar en neemt het publiek mee op toer langs deze genres.
In december 2017 bracht hij z’n laatste album uit, waarop hij samenwerkt met zijn zoon Kit Carrera op drums. Jean Paul Rena treedt op in binnen- en buitenland op, van Juke Joints tot festivals.

Jean Paul Rena’s muziek is zo intens dat stilzitten absoluut geen optie is.

Line up:

Jean Paul Rena: zang en gitaar
Kit Carrera: drums
Michael Baumgarten: bas
Remco Visker: gitaar

Wanneer: zaterdag 16 maart, aanvang 21:30
Waar: De Gouden Leeuw, Nispen
Inkom: gratis

www.jprena.com

Bron en foto: Nispen Blues

Facebook11
Facebook
Twitter
Visit Us