Laatste nieuws:
Nispen Blues presenteert: Jan de Bruijn Band, The Remedy Bluesband, Hendrikse
The Remedy Bluesband

Nispen Blues presenteert: Jan de Bruijn Band, The Remedy Bluesband en Hendrikse

Na twee jaar stil te hebben gelegen als gevolg van de Covid pandemie organiseert de Stichting Nispen Blues weer een Bluesavond met drie verschillende bands. Helaas, als gevolg van ontbrekende (subsidie) gelden, tevens de laatste keer. De Stichting houdt vast aan een van haar belangrijkste uitgangspunten: alle livemuziek evenementen die ze organiseren dienen laagdrempelig, en dus gratis, toegankelijk te zijn. Zonder subsidie is dit helaas niet mogelijk, waardoor de Stichting genoodzaakt is om haar activiteiten te stoppen.

Jan de Bruijn Band

Zanger-gitarist Jan de Bruijn speelt al meer dan vijfendertig jaar uit het hoofd en uit het hart en heeft z’n Bluessporen meer dan verdiend in het internationale Bluescircuit. Hij heeft met verschillende topformaties (The Crew, Double Brown, Blue Angels, The Gonnabee’z) meerdere albums gemaakt en op podia van grote clubs en festivals gestaan. Jan schrijft nog steeds veel muziek. Hij is een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op het toneel. Niet voor niets deelde hij podia en studio’s met vele groten der aarde, zoals Johnny Copeland, Calvin Owens, Jerry McCain, Jo Lemaire, Eddie C Campbell, ……..
http://www.jandebruijn.com/

Nispen Blues presenteert:   Jan de Bruijn Band, The Remedy Bluesband, Hendrikse
Jan de Bruijn
The Remedy Bluesband

The Remedy Bluesband is een oude bekende voor Nispen Blues, ze openden het Nispen Blues festival in 2018. Ze noemen zichzelf ‘een energieke band met jonge mannen met een oude ziel’. Naast nummers van de bekende oude Blueshelden zoals Stevie Ray Vaughn, Rory Gallagher en Jimi Hendrix speelt de The Remedy ook werk van nieuwere Blues-talenten zoals Joe Bonamassa, Julian Sas en Kenny Wayne Shepherd. Vanzelfsprekend staan er ook eigen nummers op het repertoire. The Remedy speelt Blues met een vleugje Rock ’n Roll om van elk optreden een feestje te maken.
https://www.the-remedy.nl/

Nispen Blues presenteert:   Jan de Bruijn Band, The Remedy Bluesband, Hendrikse
Hendrikse
Hendrikse

Hendrikse (of ook wel Hendrikse Xperience) bestaat uit de singer-songwriter, blues artiest (Rob) Hendrikse bijgestaan door Rolf Ran op bas, Stephan van Helden op lead guitar en Abner Tanghe op drums of cajon. Hendrikse brengt een combinatie van eigen werk en bekende Rock/Blues klassiekers in een eigentijds (Blues) jasje.
https://hendriksemusic.nl/

Praktisch:

Zaterdag 17 september treden Hendrikse, The Remedy Bluesband en de Jan de Bruijn Band op in café de Gouden Leeuw te Nispen.
Aanvang: 20:00 uur
Inkom: gratis

Bron en foto’s: Nispen Blues

Facebook14
Twitter
Follow Me
Tweet