Laatste nieuws:
Nigel Williams treedt op in zaal Volkshuis ten voordele van DiAwareness2

Nigel Williams treedt op in zaal Volkshuis ten voordele van DiAwareness

Nigel Williams is een Britse stand-up comedian, die in 1976 naar België kwam. Hij heeft zich toegelegd op stand-up comedy en won de Humo Comedy Cup. Heel bekend is zijn ‘Penismonoloog’.

Onderzoek diabetes type 1

Inge Taeymans, founder van DiAwareness vzw woonde al diverse optredens van Nigel Williams bij. Inge zet zich in om fondsen te werven ten bate van onderzoek naar genezing van diabetes type 1 (LINK). “Ik wilde een comedy avond organiseren, zodat mensen na die nare coronatijd weer eens lekker konden lachen”, vertelt Inge. “Mooie bijkomstigheid is, dat met die opbrengsten verder onderzoek naar diabetes type 1 gefinancierd kan worden.”

Nigel Williams treedt op in zaal Volkshuis ten voordele van DiAwareness

Avondje lachen

“Ik belde Dave Vercauteren van Jabbedabbedoe om met hem te overleggen of hij een idee had wie dat zou willen doen. Dave stelde Nigel Williams voor, die had net een nieuwe show gemaakt: ‘De weg kwijt’, onder andere over de coronatijd en de veranderende maatschappij. Dat vond ik een goed idee voor een lekker avondje lachen. Dave heeft contact met Nigel opgenomen, die meteen enthousiast was en graag wilde komen.”

Zaal café Volkshuis

“Aan de hand van de diverse agenda’s hebben we 19 november geprikt. De voorstelling vindt plaats in de zaal van café Volkshuis in Essen. Een avond om naar uit te kijken en lekker te genieten!”

Wanneer: zaterdag 19 november, deuren zaal open 19:00, aanvang show 20:00.
Waar: café Volkshuis, Stationsstraat 136, Essen
Inkom: €15,-

Kaartverkoop via Nigel Williams – Jabbedabbedoe

NN

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen