Laatste nieuws:
Nieuwe winkelinrichting zet vers voorop in ALDI Essen

Nieuwe winkelinrichting zet vers voorop in ALDI Essen

De inrichting van de ALDI-winkel aan het Spijker in Essen wordt volledig vernieuwd. Voortaan zullen klanten verse groenten en fruit onmiddellijk vooraan de winkel aantreffen. De werken voor de nieuwe inrichting duren slechts één week. Om de ombouw mogelijk te maken, sluit ALDI Essen vanaf zaterdag 25 februari om 17u en heropent op zaterdag 4 maart zijn deuren.

Het versassortiment bij ALDI is de laatste jaren sterk gegroeid. De discounter biedt een uitgebreid aanbod vers vlees waarvan meer dan 90% van Belgische afkomst is en breidde het aanbod losse groenten en fruit fors uit.

Nieuwe winkelinrichting zet vers voorop in ALDI Essen2

Vers voorop

Dit aanbod krijgt voortaan een prominente plaats vooraan de winkel. Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit onmiddellijk bij het binnenkomen van de winkel. Op die manier wordt een heuse versmarktbeleving gecreëerd. Ook het eiland met de wekelijkse verspromo’s staat voortaan bij de ingang van de winkel. Verse producten staan vaak bovenaan het boodschappenlijstje. “Met onze nieuwe winkelinrichting maken we winkelen nog eenvoudiger voor onze klanten”, zegt Dominik Baelus, Manager Verkoop van het regionale hoofdkantoor ALDI Turnhout. “Door onmiddellijk vooraan de winkel onze verse groenten en fruit aan te bieden kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële.” De bakkerijafdeling met vers brood, afgebakken koffiekoeken en broodjes blijft aanwezig in de eerste gang, net als het aanbod vers vlees en verse vis. De wekelijkse promoties (de ALDI Specials) komen telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke aanbiedingen op woensdag en zaterdag worden analoog aan de ALDI-folder verdeeld over twee winkelgangen achteraan de winkel.

100 winkels in 2023

De nieuwe inrichting kadert binnen een grootschalige vernieuwing van het winkelpark van ALDI. De discounter opent alle nieuwe en vernieuwde winkels volgens de indeling met vers vooraan. Nu zijn ook de bestaande winkels aan de beurt. In 2022 kregen in totaal een 50-tal ALDI-winkels de nieuwe inrichting. Dit jaar komen er daar nog eens 100 bij.

Heropening

ALDI Essen heropent op zaterdagochtend 4 maart, om 8u30. In afwachting van de heropening kunnen klanten terecht in de nabijgelegen ALDI-winkels in Wuustwezel, Sint Job, Kapellen of Stabroek.

Facebook316
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen