Laatste nieuws:
Nieuwe reeks Blij met mij!-assertiviteitstraining voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Nieuwe reeks Blij met mij!-assertiviteitstraining voor kinderen van 6 tot 12 jaar

In Blij met mij! starten we altijd vanuit talent. Talent is wie je bént. Talent is te herkennen in dingen die je graag doet en waar je passie voor hebt. Dit geeft energie en veerkracht. Dat doen we samen met de mensen die om de kinderen heen staan: ouders, vrienden, broers, zussen en leerkrachten.

Een Blij met mij!-training bestaat uit 5 kindernamiddagen. Aan de hand van allerlei plezante activiteiten, zoals schilderen, toneel, voorlezen, muziek, spelletjes,… gaan we op zoek naar elkaars talenten, leer je groeizinnetjes, stop zeggen, durf, zelfvertrouwen,… We leren hoe positief denken werkt en oefenen samen in het herkennen van zwarte en gekleurde gedachten. Deze reeks begint op woensdag 31 januari van 14:00 tot 16:30u in Pendula, Turfvaartlaan 38, 2920 Kalmthout. (voor alle data zie website www.blijmetmij.nu)

Nieuwe reeks Blij met mij!-assertiviteitstraining voor kinderen van 6 tot 12 jaar2

Dit combineren we met 3 leerrijke en inspirerende avonden voor ouders. Hier gaat het vooral hoe ouders hun kinderen kunnen steunen. Ouders krijgen het Blij met mij!-boek met informatie en tips. De kinderen krijgen het Blij met mij!-verhalenboek.

Info: Ann Daenekindt 0473 99 99 64 anndaenekindt@telenet.be, Greet Van den Bergh 0474 05 08 03 greetvdb1@gmail.com
http://www.blijmetmij.nu/waar-en-wanneer/blij-met-mij-in-kalmthout/

GvdB

Facebook23
Facebook
Twitter
Visit Us