Laatste nieuws:
Nieuwe fase voor werken in Gooreind

Nieuwe fase voor werken in Gooreind

Op de Bredabaan in Gooreind is de afgelopen weken hard gewerkt. Hoewel de asfalteringswerken met enkele dagen vertraging zijn begonnen, zitten de medewerkers helemaal op schema. De machines hebben inmiddels het oude wegdek tussen Wuustwezel en Gooreind afgeschraapt en volledig opnieuw geasfalteerd.

Fasering

De komende dagen wordt er nog gewerkt in het noordelijke deel van Gooreind, vanaf het woonzorgcentrum tot het kruispunt met de Bosduinstraat.
Op 19 en 20 oktober wordt het deel vanaf de Bosduinstraat tot en met het kruispunt met de Kochdreef aangepakt. Het kruispunt met de Bosduinstraat en de Arthur Boelstraat is al vernieuwd en blijft open tijdens de werken.
Tenslotte wordt van 21 tot 27 oktober in een laatste fase het deel vanaf de Kochdreef tot het kruispunt met de N117 afgewerkt.

Hinder

Tijdens deze werken blijven de nieuwe fietspaden in Gooreind steeds bereikbaar.
Automobilisten volgen een omleiding via de Bosduinstraat. Op het kruispunt met de Brasschaatsteenweg staan tijdelijke verkeerslichten.
De aannemer probeert de inritten van woningen en handelszaken zo veel mogelijk bereikbaar te houden. Mogelijk moeten buurtbewoners de auto gedurende twee of drie dagen elders parkeren.
Ook de Lijnbussen volgen een omleiding. Dit wordt aangekondigd in de niet-bediende haltes. Raadpleeg www.delijn.be of De Lijn-app voor meer informatie.

De laatste info vind je op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pxhere

Facebook28
Facebook
Twitter