Laatste nieuws:
Nieuwe Bonsaiclub in Arboretum Kalmthout4-

Nieuwe Bonsaiclub in Arboretum Kalmthout

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby en ben je altijd al geïnteresseerd geweest in Bonsais? Dan heb je nu de kans om je er (verder) in te verdiepen.

Nieuwe Bonsaiclub

Op 9 oktober is er een nieuwe Bonsaiclub in het Arboretum van Kalmthout. Dit op verzoek van veel bezoekers van de Bonsaituin en dus werd er besloten om in de balkenzaal van het Arboretum met een club van start te gaan.

Nieuwe Bonsaiclub in Arboretum Kalmthout2

Ervaren Bonsaimeesters

Maandelijks zijn er op zondagmiddagen clubbijeenkomsten, waar zowel beginners als mensen met ervaring in de kweek en verzorging van boompjes in de pot welkom zijn. Tijdens die dagen kan je aan je eigen boompjes werken. Er zijn demonstraties en workshops voorzien. Problemen met bomen in verband met vormgeving, snoeien, verpotten, … worden besproken door ervaren Bonsaimeesters.

Nieuwe Bonsaiclub in Arboretum Kalmthout3

Iedereen met interesse is welkom

Voor slechts €55,- kan je deelnemen aan alle bonsai-activiteiten van de club en wel tot eind 2023! Hiermee kan je heel wat besparen op workshops, die normaal al evenveel kosten voor een éénmalige deelname. Iedereen met interesse in Bonsai is welkom, al was het maar om eens vrijblijvend te komen kijken, ook al heb je nog geen bomen. De eerste 10 inschrijvingen ontvangen een startplantje ter verwelkoming.

Praktisch

Voor info en inschrijvingen klik op deze link: https://bonsaivlaanderen.be/afdelingen/kalmthout/

Foto’s: Rudy Siedlecki

NN