Laatste nieuws:
Nieuw telefoonnummer van callcenter Vaccinatiecentrum Brasschaat

Nieuw telefoonnummer callcenter Vaccinatiecentrum Brasschaat

Vanaf deze week is het callcenter van de Eerstelijnszone Noorderkempen en het Vaccinatiecentrum in Brasschaat bereikbaar via het nieuwe telefoonnummer 03 375.19.09.

Inwoners van Brasschaat, Kalmthout, Essen, Wuustwezel of Kapellen kunnen het callcentrum elke werkdag contacteren tussen 9 en 12 uur. De medewerkers helpen je graag verder om een afspraak te maken voor de herfstprik of om je vragen te beantwoorden. Als je niet meteen iemand aan de lijn krijgt, kan je eventueel online een contactformulier invullen op de website www.vaccinatienoord.be/callcenter-elz-noorderkempen-nieuw-telefoonnummer/

Uitnodigingen worden binnenkort verzonden

Alles staat klaar om de uitnodigingen voor de herfstprik te verzenden vanaf begin september. Je ontvangt ze in je brievenbus, je e-box (www.mijnburgerprofiel.be) of e-mailbox. Met de code op de uitnodigingsbrief kan je dan een afspraak maken om vanaf 12 september de herfstprik te komen halen in het Vaccinatiecentrum aan het vliegveld (Licht Vliegwezenlaan) in Brasschaat. Eerst komen de meest kwetsbaren, de zorgverstrekkers en de 65-plussers in aanmerking met als doel om deze groep voor eind september gevaccineerd te hebben. De rest van de bevolking (+18) krijgt later een uitnodiging om tegen eind oktober de prik te komen halen. Wacht dus niet om je afspraak vast te leggen. Het vaccinatiecentrum sluit op 27 oktober 2022 opnieuw de deuren.

Nieuw telefoonnummer van callcenter Vaccinatiecentrum Brasschaat2

Aangepaste vaccins

De herfstprik vanaf 12 september zou al moeten gebeuren met vaccins die aangepast zijn aan de omikronvariant. Daarvoor is het nog wachten op goedkeuring van het EMA (Europees Geneesmiddelenagentschap).

Meer info op www.vaccinatienoord.be/herfstvaccinatie_vaccinatiecentrum_brasschaat_opent_opnieuw_de_deuren/

Foto’s: © MLH

MLH

Facebook44
Twitter
Follow Me
Tweet