Laatste nieuws:
Nieuw in het zwembad

Nieuw in het zwembad

Ben je zwanger en wil je onder begeleiding bewegen? Of wil je je peuter al kennis laten maken met het zwembad? Vanaf februari kan dit in het zwembad.

Aquazumba
Nog op zoek naar een leuk goed voornemen? Vanaf februari kan je je helemaal laten gaan tijdens lessen aquazumba! Een gedipolomeerde lesgeefster laat je flink zweten en sporten op de ritmische pop en typische Latijns-Amerikaanse muziek.
Aquazumba is heel toegankelijk. Kom mee een feestje bouwen tijdens een gratis introductieles op 30 januari. De lessen zelf vinden plaats op dinsdag om 20.00 uur, vanaf 20 februari.

Mijn eerste spatjes
Voor kinderen is het belangrijk om tijdig een zwembad te verkennen, liefst samen met hun ouders. Daarom organiseert de Sportdienst vanaf februari watergewenning voor 1- tot 3-jarigen. De lesgeefster geeft de mama’s en papa’s leuke opdrachten, met speelse oefeningen in ondiep water. De twee ouders mogen actief deelnemen in het water. Een gratis introductieles vindt plaats op zondag 28 januari. De lessen zelf op zondag om 14.00 uur, vanaf 25 februari.

Zwangerschapszwemmen
Ben je in blijde verwachting? Vanaf februari kan je deelnemen aan zwangerschapszwemmen. Onder begeleiding van een kinesiste bereid je op een ontspannen manier je lichaam voor op de veranderingen die je doormaakt. Door een grote verscheidenheid aan oefeningen versterk je belangrijke spieren en verlicht je klachten zoals zware benen en rugpijn. Ademhalingsoefeningen zorgen voor een betere bloedcirculatie. Schrijf snel in voor een gratis introductieles op woensdag 31 januari. De lessen zelf vinden plaats op woensdag om 19.30 uur, vanaf 21 februari. Je kan op elk moment instappen. Heb je na je bevalling nog beurten over, dan worden die omgezet in zwembeurten.

Voor de gratis introductielessen schrijf je in via sport@kapellen.be. Voor de lessenreeksen zelf, kan je inschrijven vanaf 1 februari 18.00 uur via de webwinkel. Kapellenaren betalen € 30 voor 10 lessen, de anderen € 40.

Bron en foto: gemeente Kapellen

JH

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us