Laatste nieuws:
nieuw-g-zwemlessen-18

NIEUW: G-zwemlessen 18+

De sportdienst organiseert vanaf januari 2017 G-zwemlessen voor volwassenen met een verstandelijke beperking, een motorische of fysieke beperking, ontwikkelingsstoornissen en een auditieve en/of visuele beperking. Nady Van Dael geeft deze zwemlessen.

Deze lessen duren een halfuur en vinden plaats op dinsdag of donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur. Tijdens een kennismakingsles bepaalt de lesgeefster of er wordt gewerkt in groepjes of individueel. Op basis daarvan wordt er een afspraak gemaakt wie welke lessen op welke dag volgt. Die gratis kennismakingsles vindt plaats op dinsdag 10 januari om 16.00 uur in het zwembad.

Er kan telkens worden ingeschreven voor vijf lessen. De deelnemers krijgen de kans om hun vijf lessen gedurende de periode januari tot april verspreid op te nemen, indien nodig. Je kan ook zelf een begeleider meebrengen, die gratis mee binnen mag. Wie er wel in slaagt om deze lessen achtereenvolgens op te nemen, kan aan de kassa nog vijf lessen bijboeken.

Het tarief voor vijf zwemlessen bedraagt € 21 voor Kapellenaars en € 25 voor niet-Kapellenaars. Inschrijven kan vanaf maandag 28 november om 18.00 uur via de webshop.

Bron en foto: gemeente Kapellen

JV

Facebook2
Facebook
Twitter
Visit Us