Laatste nieuws:
Nicholas goochelt in zaal Lux in Kapellen

Nicholas goochelt in zaal Lux in Kapellen

Goochelaar Nicholas Arnst staat op zaterdag 29 april om 20 uur op de planken van Zaal Lux op het Marktplein in Kapellen met zijn nieuwe show ‘In alle eerlijkheid’.

We kennen hem als één van Vlaanderens grootmeesters van de goochelwereld. Hij wast drie seizoenen een vast schermgezicht met zijn eigen tv-programma ‘Nicholas’ en presenteerde ook ‘De Kroongetuigen’. Het begon allemaal toen Nicholas 12 jaar was. Van kleins af aan was hij gefascineerd en gepassioneerd door ‘street magic’. Hij oefende dag en nacht om zijn goocheltechnieken te verbeteren en zijn eigen stijl te creëren. Met zijn verrassende trucs wou hij het stereotiep van de goochelaar met de hoge hoed doorbreken. Zo begonnen de goochelkaarten zich op te stapelen, waardoor hij nu meer dan duizend pakjes kaarten bij hem thuis heeft liggen. Zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’ was een schot in de roos. De show liep twee seizoenen in de Vlaamse theaterzalen, was 75 keer zo goed als uitverkocht en hield halt in de grootste zalen van het land waaronder de Capitole, de Stadsschouwburg en het Kursaal.

Nicholas goochelt in zaal Lux in Kapellen2

Gloednieuwe theatervoorstelling

Momenteel toert hij succesvol door het land met een volledig nieuwe theatervoorstelling voor jong en oud, ‘In alle eerlijkheid’. Daarin gaat het waar goochelen echt om draait: misleiding en dat is in de eerste minuut al duidelijk te merken. Het is aan het publiek om uit te maken wat echt is en wat gelogen. Nicholas toont in zijn show verbazingwekkende acts waarvoor je enerzijds geen verklaring voor nodig hebt en waarvan je anderzijds overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kan bestaan.

Wil je het live beleven? Nicolas komt op zaterdag 29 april 2023 om 20 uur naar Zaal Lux in Kapellen. Het is één van de laatste keren om hem aan het werk te zien met deze voorstelling. Tickets (€ 22) bestellen kan via www.nicholasarnst.be.

MLH

Foto: © Dieter Meys & Groep 24/Nicholasarnst.be

Facebook50
Twitter
Follow Me
Tweet