Laatste nieuws:
Nazomeren in het Openluchttheater van Nispen: komt u ook?

Nazomeren in het Openluchttheater van Nispen: komt u ook?

In september is er in Nispen op theater gebied voor elk wat wils.

Zaterdagmiddag 4 september speelt het Roosendaals Toneel familievoorstelling ‘De 5 Raven’.

Een meisje groeit op als enig kind. Ze voelt zich best alleen, maar op haar zevende verjaardag gebeurt er iets bijzonders. Van een geheimzinnige vrouw hoort ze dat ze vijf broers heeft, die vlak na haar geboorte waren omgetoverd in raven, grote zwarte vogels. Het meisje gaat op weg ‘in de richting van de wind’, want daar zijn ze volgens de geheimzinnige vrouw misschien wel te vinden.
Het wordt een spannende, maar ook heel grappige tocht. Het meisje ontmoet onder andere sprekende bomen, reuzendwergen en sterren.Hoe het afloopt? Kom zelf maar kijken!
“De vijf raven” is een productie van Roosendaals Toneel, geschreven en geregisseerd door Ad van den Kieboom. Ook heel geschikt voor iedereen boven de twaalf!
Kassa open om 14:00, Aanvang voorstelling 14:30

‘s Avonds is het op 4 september tijd voor Sooz

Zolang de anderhalve meter regeling nog van kracht is, komt Sooz in een iets ander jasje als dat men de laatste jaren gewend was. Echter zeker niet minder leuk, gezellig en/of origineel.
Elkaar weer ontmoeten, omdat het kan en omdat muziek dit extra fijn maakt: Back tot the 60-70-80-ies met DJ Eric, Mart, George en Peter
Avondvullend programma, met een vaste zitplaats, onder het genot van een hapje (& een drankje zelf aan de bar te halen), met een Intro van easy listening en een muziek/pubquiz.
Kassa open 20:30, aanvang 21:00

Zondag 5 september om 11:00 uur staat de vierde editie van Nispen Klassiek op de agenda. Na orgel, gitaar, en kamerorkest is nu de beurt aan het koper. Vanwege het tijdstip valt dit gebeuren onder de noemer ‘Lunchconcert’, voor een broodje wordt gezorgd. Het Belgische Cyprium V zal met zeer getalenteerde muzikanten de klassiek liefhebber een gevarieerd programma aanbieden. Daarnaast zal Hans Aernouts en twee uitmuntende leerlingen een aantal klassieke en improvisatie duetten te gehore brengen. Hans is naast trombonist en dirigent ook docent aan Muzarto, de Essense muziekacademie.

Zondag 12 september is de kunstmarkt. Met onder meer kraampjes, een tussen Kunst en Kitsch en een fototentoonstelling. Muzikaal zal de dag opgeluisterd worden door niemand minder dan Faela Van Deyzen. Deze getalenteerde jongedame uit Heerle gooide hoge ogen tijdens de meest recente Voice Kids en zal deze middag haar zelfgeschreven songs ten gehore brengen.
Meer info over de dag is terug te vinden op www.cultureelnispen.nl

Zaterdag 18 september Open Air Bioscoop in samenwerking met Cinema Paradiso

Britt-Marie was hier
Deze Zweedse film uit 2019 is moeilijk in een hokje te plaatsen maar valt officieel onder de noemer Komedie, Drama, Sportfilm. De 63-jarige Britt-Marie besluit haar man na veertig jaar huwelijk te verlaten en naar het kleine dorpje Borg te verhuizen. Hier besluit ze een baan aan te nemen die weliswaar ver buiten haar comfortzone ligt, maar haar ook het nodige lijkt op te leveren. Hoewel er in eerste instantie niets lijkt te gebeuren, blijken de inwoners toch grootse dromen te hebben. Dromen die ook Britt-Marie’s leven een nieuwe impuls zullen geven en haar uiteindelijk overtuigen van het feit dat het nooit te laat is om opnieuw te beginnen.
Naar het gelijknamige boek van Fredrik Backman (de schrijver die ook ‘Een man die Ove heet’ op zijn naam heeft staan).
Kassa open 20:00, aanvang film 20:30.

Wenst u bij één van deze voorstellingen aanwezig te zijn? Stuur dan een mailtje om uw plek te reserveren naar: reserveer@oltn.nl Kaartjes zijn €5,- p.p.
Meer info te vinden op www.oltn.nl of volg het Openluchttheater Nispen op Facebook.

Nog fijne zomerdagen en wie weet tot ziens in het Openluchttheater van Nispen.

Sprengepad 2, Nispen
Navigatie: Heijbeeksestraat 2

Bron en afbeelding: Openluchttheater Nispen