Laatste nieuws:
Misselijke opportunisten op vrouwenjacht bij vluchtelingen

Misselijke opportunisten op vrouwenjacht bij vluchtelingen

De hulp aan Oekraïne is op gang en duizenden mensen hebben zich al opgegeven om vluchtelingen uit de Oekraïne in huis op te nemen. Een hartverwarmend gebaar! Maar helaas zien opportunistische mannen hier een kans in om lekker makkelijk een een vrouw te komen.

Misselijkmakend

Andy de Schipper uit Zelzate is oprichter van de facebookpagina ‘Steun Oekraïne‘ waar veel hulpvragen en meldingen op binnenkomen. Maar helaas zijn er kennelijk nogal wat mannelijke opportunisten die via deze zo nuttige pagina wel eens even makkelijk aan een vrouw willen komen, die natuurlijk wel aan hun misselijkmakende eisen moet voldoen. Vrouwen die in doodsangst hun land zijn ontvlucht, alles achterlatend wat hun lief is. In hun wanhoop komen ze hier en zouden in handen kunnen vallen van een verachterlijk, opportunistisch soort man.

Ziek en misselijkmakend

Zo zegt Andy de Schipper in een berichtje, dat heel vaak gedeeld is en ook naar ons werd gestuurd, het volgende:

“Er moet mij iets van het hart, want ik begin me te irriteren. Voordat je mij als oprichter en gangmaker van Steun Oekraïne een pb stuurt met het idee – wat van je krankzinnige hersenspinsels onderdeel uitmaakt – dat je via ons wel eens een leuke, mooie, intelligente en verzorgde Oekraïense vrouw (want dat zijn ze) in huis kan halen om op een gemakkelijke manier je leven wat aangenamer te maken, bedenk dan dat wij ook weten wat er nu in je hersenloze van geilheid doordrenkte gedachten omgaat. Je spoort werkelijk van geen meter dat dit ook nog maar in je gedachten opkomt, om onze organisatie als datingbureau te gebruiken en gematched te worden met vrouwen die nog maar net de dood zijn ontvlucht en waarvan de man zijn leven aan het geven is aan het front.”

“Je bent ziek, misselijkmakend ziek om mij dergelijke verzoeken te sturen. Soms staan er zelfs wensen bij als ‘eerlijk en oprecht, of liefst zonder kind, of kind geen probleem.'”

“Maar goed, wij weten ook dat deze problemen op ons pad gaan komen en zullen zeer, zeer goed monitoren wat er gebeurt en we doen er alles aan om jou geen kans te geven. Met jouw idiote gedrag verpest je het voor de vrouwen die de bommen ontvluchten en je verpest het ook nog eens voor de mannen – want gelukkig zijn er daar genoeg van – die het wel goed voorhebben met de maatschappij. Dankzij jou moeten we deze mannen twee keer extra in de ogen kijken of er geen onderbuikgevoelens zijn.”

“Wij zijn zelf ‘slechts’ vrijwilligers die ons steentje willen bijdragen. Ik roep iedereen op om deze signalen – als je ze kent in je omgeving – te melden. En als dat bij de officiële instanties niet kan, meld ze dan bij ons. We gaan anoniem met je informatie om. Geef deze hufters geen kans!!!!!”

Krijg jij signalen uit je omgeving dat er op deze verachtelijke manier jacht wordt gemaakt op wanhopige, angstige vrouwen, die naar hier zijn gevlucht voor hun veiligheid? Meld het bij de politie of via de Facebookpagina van Steun Oekraïne.

Foto: Pixabay

NN

Facebook75
Twitter
Follow Me
Tweet