Laatste nieuws:
Minister Annelies Verlinden bezoekt CD&V familiedag

Minister Annelies Verlinden bezoekt CD&V familiedag

Op zaterdag 2 juli kreeg CD&V Essen hoog bezoek over de vloer. Niemand minder dan minister van Binnenlandse Zaken, Annelies Verlinden, bracht een bezoek aan onze lokale afdeling tijdens de familiedag. Een mooie dag waarop eveneens de “Kijk mee, met CD&V” officieel werd voorgesteld.

Familiedag

Heel wat kopstukken, leden en sympathisanten namen deel aan de familiedag van CD&V Essen. Een gezellige fietstocht van zo’n 30 kilometer bracht ons langs mooie plekken van onze gemeente, met natuurlijk tussendoor een zonnig terras om even bij te tanken. Nadien was het verzamelen in de Oude Pastorij voor een hapje en een drankje.

Minister Annelies Verlinden bezoekt CD&V familiedag
Minister Annelies Verlinden
“Kijk mee, met CD&V”

Terug aan de Oude Pastorij werd de nieuwe publicatie van CD&V Essen, in het bijzijn van minister Annelies Verlinden, officieel voorgesteld. Met deze nieuwe magazine willen we tonen waar we als bestuurspartij de afgelopen jaren hard aan gewerkt hebben én welke plannen er nog op tafel liggen. Burgemeester Gaston Van Tichelt: “Essen is een schitterende gemeente, waar we allemaal fier op zijn. Het is goed wonen bij ons. En dat dankzij onze verenigingen, bedrijven, gezinnen, scholen, … enz.. Ik heb het geluk om te mogen steunen op een sterke CD&V-ploeg: Essenaren die veel engagement opnemen om mee na te denken, mensen bijeenbrengen, ideeën uitwerken en aftoetsen. Met een duidelijk doel: in dienst van de Essenaren, om Essen nog mooier te maken!”

Nieuw magazine

Het nieuwe magazine belandt de komende periode in iedere Essense brievenbus. In het midden van dit magazine hebben we bovendien een leuke fietstocht en mooie wandeltocht toegevoegd die je deze zomer zeker en vast eens moet doen. Voorzitter Gert Raijmaekers: “We zijn begonnen aan de 2de helft van de bestuursperiode, tijd om een balans op te maken over wat er allemaal is gebeurd en nog staat te gebeuren in onze gemeente. De coronacrisis en de oorlog in Oekraïne hadden en hebben een grote impact op ons allen en ook op de gemeentelijke werking en budgetten. Ik wens iedereen veel kijk- en leesplezier in onze folder.”

https://essen.cdenv.be/publicaties/kijk-mee-met-cdv/

SN

Facebook18
Twitter
Follow Me
Tweet