Laatste nieuws:
Met een Kalmthouts geschenk scoor je altijd

Met een Kalmthouts geschenk scoor je altijd

De pakjestijd is aangebroken. Voor het ideale geschenk hoef je vaak niet ver te lopen of online te kopen. Ook in Kalmthout kan je terecht in de vele winkels. Want lokaal kopen, daar wint iedereen bij.

Afwijking wekelijkse rustdag

Op vraag van enkele handelaars en om kopen in eigen gemeente te stimuleren, staat het gemeentebestuur afwijkingen toe op de wekelijkse rustdag. Concreet wil dat zeggen dat alle winkels op het grondgebied Kalmthout de deuren mogen openen op zondag 16, 23 en 30 december 2018.

Kersthappening Heidestatiestraat

In de Heidestatiestraat is er op zaterdag 15 december een Kersthappening. Dat is een initiatief van de nieuwe winkelvereniging Handelaars van Heide. Er zal een Kerstman door de straat lopen met verschillende lekkernijen voor de klanten. Verspreid in de straat staan er oldtimers. Verschillende winkels zetten kraampjes met chocomelk en glühwein aan de deur. Harmonie Bos en Hei brengt met hun muziek extra sfeer in de straat. En vanaf 11 uur kan je een gratis ritje maken met de Maatjestrein.

Kalmthoutse geschenkbon

Weet je niet juist wat je moet kopen, verras dan iemand met een Kalmthoutse geschenkbon waarmee je bij meer dan 70 handelszaken terechtkan. In elke wijk vind je wel een verkooppunt, onder andere de Dienst voor Toerisme aan de parking van de Kalmthoutse Heide. Daar vind je ook heerlijke manden met Kalmthoutse streekproducten die je zelf kan samenstellen. Vooraf bestellen is aangeraden. De Dienst voor Toerisme is open van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur.

INFO: toerisme@kalmthout.be, 03 666 61 01, www.kalmthout.be/streekproducten

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook15
Facebook
Twitter
Visit Us