Laatste nieuws:
Doe mee met onze culinaire fietszoektocht!

Doe mee met onze culinaire fietszoektocht!

K.Kalmthout SK is meer dan een voetbalclub…

Op zondag 27 augustus richt voetbalclub K. Kalmthout voor de derde keer een culinaire fietszoektocht in. Vertrek en aankomst zijn voorzien aan Sportpark Heikant, waar u aansluitend ook de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen kan bijwonen.

Niet alleen fietsen…
“Wij stippelden in Kalmthout een toer uit van ongeveer dertig kilometer. Ideaal voor een sportieve familie-uitstap”, zegt Julien Oerlemans, bestuurslid van K. Kalmthout SK. “Onderweg voorzien wij twintig ludieke opdrachten waarbij de fietsers hun ogen, oren en verstand goed moeten gebruiken, maar we trakteren hen ook op vijf heerlijke snacks.”

Sportieve dag
“Wie wil deelnemen aan onze culinaire fietszoektocht, schrijft zich uiterlijk 25 augustus in via onze website of door te bellen naar één van onderstaande nummers. Iedereen betaalt tien euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen vijf euro. Alle deelnemers mogen starten vanaf 11 uur en we verwachten iedereen ten laatste om 17 uur terug op Sportpark Heikant. Daar voorzien we een leuke afsluiter van de sportieve dag. Eerst is er de prijsuitreiking van onze ludieke fietszoektocht. En aansluitend neemt onze eerste ploeg het om 18 uur op tegen Schoten. Een mooie affiche voor de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie”, geeft Julien Oerlemans van K. Kalmthout SK nog mee.

Meer info en inschrijven: www.kalmthoutsk.be – 0495 755 678 (Julien) – 0474 961 190 (Patrick)

Stijnbyme.be

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us