Laatste nieuws:
Markt Sint-Job-in-'t-Goor viert 20ste verjaardag

Markt Sint-Job-in-‘t-Goor viert 20ste verjaardag

In september bestaat de wekelijkse markt in Sint-Job-in-‘t-Goor 20 jaar… en dat wordt gevierd! Wie voldoende stempels verzamelt, maakt kans op één van de vier mooie boodschappentrolleys, gevuld met producten van de markt.

Verzamel 10 stempels

Vanaf woensdag 19 september 2018 krijg je 7 weken lang bij elke aankoop op de markt een stempel. Heb je een volle kaart, dat wil zeggen 10 stempels, dan maak je vier weken na elkaar kans op een mooie boodschappentrolley, gevuld met leuke producten van onze markt. Op 17 oktober wordt de eerste prijs verloot, wie niet wint maakt trouwens ook de volgende drie weken kans op deze mooie prijs. De laatste winnaar trekken we op woensdag 7 november. Om kans te maken, steek je de volle spaarkaart (met je naam en contactgegevens) in de urne bij ‘het hart van de markt’ (snoepwaren Michielsen).

Wist je dat…

…de gemeente 20 jaar geleden een enquête uitvoerde om te weten of de handelaars in Sint- Job-in-‘t-Goor het wel een goed idee vonden om te starten met een wekelijkse markt?

…de meeste handelaars het een goed idee vonden en de eerste wekelijkse markt in Sint-Job-in-‘t-Goor dus plaatsvond op woensdag 23 september 1998 in de Brugstraat?

…de markt vanaf 6 januari 1999 verplaatst werd naar de Kattenhoflaan omdat het voor de handelaars in de Brugstraat niet ideaal was dat de Brugstraat werd afgesloten?

…het Max Wildiersplein na haar heraanleg de definitieve marktlocatie werd?

…Leo Fransen (kaas, intussen zijn zoon), Guy Simons (groenten en fruit) en Schot’s Vishandel al van dag 1 (20 jaar geleden) paraat staan op de wekelijkse markt?

Bron en foto: gemeente Brecht

Facebook6
Facebook
Twitter
Visit Us